Blat:
8 albusuri se bat spuma cu 300gr de zahar.Apoi se adauga 8 galbenusuri si 300 gr de nuca macinata.Praful de copt se amesteca cu faina si se adauga in compozitie.Se tapeteaza o tava de marime medie cu ulei si faina in care turnam compozitia.Se da la cuptor c-am 15-20 min.dupa ce s-a racit btatul il taiem in 2.
Crema:
8 galbenusuri se amesteca cu 200gr zahar pudra si se adauga o lingura mare de nes.Se fierbe pe baie de abur pana se ingroasa si se mai pun 2 linguri faina.Se fierbe in continuare pana se ingroasa bine.Untul se freaca spuma si se amesteca cu crema de galbenusuri(sa fie rece).Nuca zdrobita se prajeste iar dupa racire se adauga in crema.Blatul se umple cu crema peste care punem glazura.
Glazura:
Fiind o glazura la rece se amesteca toate ingredientele si gata...
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii