Biscuitii se framanta cu unt topit pana rezulta un aluat care se intinde intr-o tava. Nuca de cocos se prajeste putin intr-o tava. Peste biscuitii din tava se pun alunele prajite, apoi fulgii de ciocolata si peste aceasta nuca de cocos. Laptele condensat se toarna peste cocos si se da la cuptor 1 ora la foc mic. Se da la rece dupa scoaterea din cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii