Am mixat bine untul topit cu zahărul, până când am bţinut o cremă fină. Am adăugat pe rând zahărul vanilinat, oul, laptele, făina, mixând bine să dispară cocoloaşele. Apoi am adăugat funfetti şi am amestecat uşor cu o spatulă.
Am turnat compoziţia în vasul Multicooker-ului, am introdus vasul în aparat; am apăsat butonul “Menu”selectând funcţia “Bake”. Am lăsat timpul presetat şi am modificat doar temperatura de coacere, la 180 de grade Celsius. Am închis capacul aparatului şi l-am lăsat să se ocupe de prăjitura mea, în timp ce eu mi-am văzut de alte treburi.
Când a fost gata, Multicooker m-a anunţat. Am apăsat butonul “Stop”, am scos prăjitura, care era perfect coaptă, crescută cum se cuvine şi mirosea fantastic. Am răsturnat-o pe un platou şi, în timp ce aşteptam să se răcească, am pregătit crema: untul şi zahărul le-am mixat la viteză maximă 3 minute, apoi am adăugat smântâna şi am mai mixat timp de un minut. Am întins crema peste prăjitura răcită şi a fost gata de servit.
Reteta pregatita de Simona, @cofetardeocazie.blogspot.ro cu aparatul Philips Multicooker.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii