1. Se maruntesc fin, la robot, biscuitii fragezi iar cei populari, se lasa bucati mai marisoare.
Biscuitii maruntiti fin se amesteca cu mierea lichida si margarina topita, pana se omogenizeaza amestecul.
Biscuitii popular se amesteca cu 200 ml apa calda in care am dizolvat lingura de cacaoa si esenta.
Caisele se dau in cateva clocote in apa fierbinte apoi se scurg, se lasa sa se raceasca si se taie in bucati mai mici si se incorporeaza in biscuitii cu miere.
2. Se asaza o folie alimentara intr-o tavita si se intinde jumatate din amestecul de biscuiti cu miere si caise apoi deasupra se vine cu amestecul de biscuiti cu cacaoa se vine deasupra, cu ultimul strat, restul de biscuiti cu miere. Se preseaza bine deasupra, se pudraeaza cu zahar vanilat, se presara nuca de cocos deshidratata si ciocolata data prin razatoarea mica. Se da la rece cel putin 2 ore inainte de a o taia in romburi sau patrate.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii