1. Se maruntesc fin, la robot, biscuitii fragezi iar cei populari, se lasa bucati mai marisoare.
Biscuitii maruntiti fin se amesteca cu mierea lichida si margarina topita, pana se omogenizeaza amestecul.
Biscuitii popular se amesteca cu 200 ml apa calda in care am dizolvat lingura de cacaoa si esenta.
Caisele se dau in cateva clocote in apa fierbinte apoi se scurg, se lasa sa se raceasca si se taie in bucati mai mici si se incorporeaza in biscuitii cu miere.
2. Se asaza o folie alimentara intr-o tavita si se intinde jumatate din amestecul de biscuiti cu miere si caise apoi deasupra se vine cu amestecul de biscuiti cu cacaoa se vine deasupra, cu ultimul strat, restul de biscuiti cu miere. Se preseaza bine deasupra, se pudraeaza cu zahar vanilat, se presara nuca de cocos deshidratata si ciocolata data prin razatoarea mica. Se da la rece cel putin 2 ore inainte de a o taia in romburi sau patrate.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii