1. Se maruntesc fin, la robot, biscuitii fragezi iar cei populari, se lasa bucati mai marisoare.
Biscuitii maruntiti fin se amesteca cu mierea lichida si margarina topita, pana se omogenizeaza amestecul.
Biscuitii popular se amesteca cu 200 ml apa calda in care am dizolvat lingura de cacaoa si esenta.
Caisele se dau in cateva clocote in apa fierbinte apoi se scurg, se lasa sa se raceasca si se taie in bucati mai mici si se incorporeaza in biscuitii cu miere.
2. Se asaza o folie alimentara intr-o tavita si se intinde jumatate din amestecul de biscuiti cu miere si caise apoi deasupra se vine cu amestecul de biscuiti cu cacaoa se vine deasupra, cu ultimul strat, restul de biscuiti cu miere. Se preseaza bine deasupra, se pudraeaza cu zahar vanilat, se presara nuca de cocos deshidratata si ciocolata data prin razatoarea mica. Se da la rece cel putin 2 ore inainte de a o taia in romburi sau patrate.
Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii