Prajitura nougat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. margarina
  • 150 gr. zahar
  • zahar vanilat
  • sare
  • 3 oua
  • 250 gr. faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 3 linguri rom
  • 3 linguri lapte
  • 50 gr. migdale pisate
  • 250 gr. finetti (crema de ciocolata cu nuci)

Mod de preparare

Se bat margarina cu zaharul si zaharul vanilat si se adauga sarea, ouale, praful de copt si faina.

Apoi se adauga laptele, romul si migdalele.

2/3 din coca se pune in forma, iar restul se amesteca cu finetti si apoi se pune in forma.

Se pune in cuptor (175°C, 60 min)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornuri pufoase cu gem

Cornuri pufoase cu gem

Reteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....

Cornuri pufoase cu gem
Mancare de fasole boabe

Mancare de fasole boabe

Reteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...

Mancare de fasole boabe
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise