autor:

autor

» » Prajituri

Prajitura nougat

   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
150 gr. margarina, 150 gr. zahar, zahar vanilat, sare, 3 oua, 250 gr. faina, 1 pachet praf de copt, 3 linguri rom, 3 linguri lapte, 50 gr. migdale pisate, 250 gr. finetti (crema de ciocolata cu nuci)

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Se bat margarina cu zaharul si zaharul vanilat si se adauga sarea, ouale, praful de copt si faina.
Apoi se adauga laptele, romul si migdalele.
2/3 din coca se pune in forma, iar restul se amesteca cu finetti si apoi se pune in forma.
Se pune in cuptor (175°C, 60 min)
Se bat margarina cu zaharul si zaharul vanilat si se adauga sarea, ouale, praful de copt si faina.
Apoi se adauga laptele, romul si migdalele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura nougat" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Prajituri
Prajitura  casei

Prajitura casei

Ouale se pun in bol in care se prepara aluatul ,pe galbenus se pune sarea (devine un galben mai intens

11 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu foaie sfaramata

Prajitura cu foaie sfaramata

Se amesteca bine untura cu margarina si 200 g zahar pina devine ca o spuma. Adaugam faina, cele

9 voturi    6 comentarii
1h
Prajituri

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

6 voturi

Ingrediente

  • 150 gr. margarina
  • 150 gr. zahar
  • zahar vanilat
  • sare
  • 3 oua
  • 250 gr. faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 3 linguri rom
  • 3 linguri lapte
  • 50 gr. migdale pisate
  • 250 gr. finetti (crema de ciocolata cu nuci)

Raporteaza reteta

Tort Pavlova cu ciocolata

Tort Pavlova cu ciocolata

Incepeti cu bezeaua – ea este una frantuzeasca. Pentru fiecare foaie de bezea bateti 150gr

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Pandispan

Pandispan

Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat

202 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri
Tiramisu

Tiramisu

1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi

298 voturi    24 comentarii
30 min
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Fast and Black Fast and Black

Prima data, topim ciocolata pe bain-marie. Batem ouale pe viteza maxima a mixerului, timp de 7 minute, astfel incat ouale sa creasca

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura 2 in 1 Prajitura 2 in 1

Pentru primul Blat: Se adaugă faina cu untul topit si se amesteca, apoi se pune laptele si zaharul se amesteca pana când nu

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse