foi:galbenusele impreuna cu 250 g zahar tos de freaca, se adauga 250 g margarina , amoniacul,, 200 ml lapte si faina cit cuprinde(coca sa nu fie tare); se coc 4 foi pe fundul tavii;
crema:2 dintre foi se sfarma cu sucitorul, peste care se adauga250 margarina,, 250 zahar praf, gemul de prune,esenta de rom , putin lapte ( 150 ml)si cacaoa; se amesteca laolalta si se pune intre cele 2 foi ramase;
albusele se bat pe aburi cu 200 zahar praf si se adauga peste foi; deasupra se poate razali ciocolata;
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii