Din toate componentele in afara de sare se framinta un aluat, sarea se adauga in framintare mai tirziu ca sa nu faca contact direct cu drojdia. Se lasa la dospit pina aluatul isi dubleaza volumul. Se intinde aluatul pina are grosimea de 1cm. Se aseza aluatul intr-o tava bine unsa si se poate unge aluatul cu putin ulei de masline, cu putin susan sau frunze de rozmarin. Se coace la 200 de grade 15 minute sau pina se rumeneste auriu. Este minunata asa cind este calda din cuptor.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii