autor:

Eileen

» » Mancaruri cu carne

Pui cacciatora

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 08 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 08 mai 2011

Ingrediente
3 linguri ulei masline, O ceapa mare tocata marunt, 3 usturoi pisati, O telina (celery) taiata felii mici, 150g pancetta, 125g ciuperci felii, 4 copanele de pui, 4 parti superioare din pui, 80ml vin alb sec, 400g rosii conserva, Un sfert lingurita zahar brun, O lingurita organo, O lingurita rozmarin, O foaie de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Incalziti jumatate de ulei intr-o tigaie. Adaugati ceapa, usturoiul si telina si amestecati la foc mic 8 minute pana ceapa devine aurie.
Adaugati pancetta si ciupercile, dati focul mai tare si amestecati pentru 4-5 minute. Puneti intr-un bol totul.
In tigaie adaugati restul de ulei si rumeniti puiul. Asezonati. Luati grasimea din tigaie si puneti vinul, lasati pana se evapora tot lichidul.
Adaugati rosiile, zaharul, oregano, rozmarin, foaia de dafin si 80 ml de apa rece. Fierbeti si cand da in clocot adaugati amestecul pastrat in bol. Acoperiti si lasati 20 de minute. Carnea nu trebuie sa se desfaca de pe os, incercati si daca este frageda si lichidul cremos, inchideti focul. Daca lichidul este prea apos, scoateti carnea si mai lasati pana se incheaga sosul. Apoi adaugati carnea, scoateti dafinul si puneti piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cacciatora" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pilaf cu pipote si inimi

Pilaf cu pipote si inimi

n primul rand am fiert pentru 1 ora pipotele si inimile in apa cu sare. Am luat spuma rezultata

1 vot    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu morcov si busuioc

Pulpe de pui cu morcov si busuioc

Într-o tavă se pune un strat de rondele de morcov, după care se aranjează pulpele de pui, apoi

11 voturi    7 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 mai 2011

    Foarte fin!*****

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 3 linguri ulei masline
  • O ceapa mare tocata marunt
  • 3 usturoi pisati
  • O telina (celery) taiata felii mici
  • 150g pancetta
  • 125g ciuperci felii
  • 4 copanele de pui
  • 4 parti superioare din pui
  • 80ml vin alb sec
  • 400g rosii conserva
  • Un sfert lingurita zahar brun
  • O lingurita organo
  • O lingurita rozmarin
  • O foaie de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte fin!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

24 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Pui cu legume in vas roman