autor:

Eileen

» » Mancaruri cu carne

Pui cacciatora

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 08 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 08 mai 2011

Ingrediente
3 linguri ulei masline, O ceapa mare tocata marunt, 3 usturoi pisati, O telina (celery) taiata felii mici, 150g pancetta, 125g ciuperci felii, 4 copanele de pui, 4 parti superioare din pui, 80ml vin alb sec, 400g rosii conserva, Un sfert lingurita zahar brun, O lingurita organo, O lingurita rozmarin, O foaie de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Incalziti jumatate de ulei intr-o tigaie. Adaugati ceapa, usturoiul si telina si amestecati la foc mic 8 minute pana ceapa devine aurie.
Adaugati pancetta si ciupercile, dati focul mai tare si amestecati pentru 4-5 minute. Puneti intr-un bol totul.
In tigaie adaugati restul de ulei si rumeniti puiul. Asezonati. Luati grasimea din tigaie si puneti vinul, lasati pana se evapora tot lichidul.
Adaugati rosiile, zaharul, oregano, rozmarin, foaia de dafin si 80 ml de apa rece. Fierbeti si cand da in clocot adaugati amestecul pastrat in bol. Acoperiti si lasati 20 de minute. Carnea nu trebuie sa se desfaca de pe os, incercati si daca este frageda si lichidul cremos, inchideti focul. Daca lichidul este prea apos, scoateti carnea si mai lasati pana se incheaga sosul. Apoi adaugati carnea, scoateti dafinul si puneti piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cacciatora" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 1 comentariu

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 mai 2011

    Foarte fin!*****

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 3 linguri ulei masline
  • O ceapa mare tocata marunt
  • 3 usturoi pisati
  • O telina (celery) taiata felii mici
  • 150g pancetta
  • 125g ciuperci felii
  • 4 copanele de pui
  • 4 parti superioare din pui
  • 80ml vin alb sec
  • 400g rosii conserva
  • Un sfert lingurita zahar brun
  • O lingurita organo
  • O lingurita rozmarin
  • O foaie de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

4 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte fin!*****

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu mamaliguta