Se taie pieptul de pui fisii lungi, se prajesc in putin ulei intr-o tava de teflon, se condimenteaza si se mai adauga putin vin daca nu este suficient de prajit. Se scoate puiul afara, se pune intr-un bol separat.
In acest ulei in care am prajit puiul se mai adauga o lingura de ulei, apoi se pun cartofii taiati rondele subtiri. Se prajesc sub capac cca 5-8 min. Se adauga apoi deodata usturoiul zdrobit, cei 2 ardei taiati in lungime fideluta, ceapa verde taiata rondele, 4 linguri de boabe de porumb, rosiile (oparite in prealabil, la care le-am luat coaja jos, si le-am taiat in cubulete) si ciupercile (acestea optional).
Se mai pune o lingura de vin, condimente (sare, piper si rozmarin sau busuioc), se mai prajesc putin la capac, apoi se ia capacul jos, se adauga acum puiul prajit anterior, se mai lasa 3 min. si gata.
Important este sa nu se amestece cu lingura, sa nu se zdrobeasca cartofii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii