autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui cu lamaie

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
1 pui, 4 lamai, 1 cesca ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Cureti si speli puiul, il umpli cu 3 lamai intepate pe toate partile, il ungi cu ulei si il asezi intr-o tava. torni uleiul ramas, il stopesti cu zeama de lamaie, pui sare si piper dupa gust si dai totul la cuptor, la foc mic, pentru 1 ora. Din cand in cand scoti puiul si-l stropesti cu uleiul care se formeaza in tava.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui cu sos de lamaie

Pui cu sos de lamaie

Se storc lamaile,iar sucul obtinut se amesteca cu vinul,zaharul si ghimbirul.Filetam puiul si il

12 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie

Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie

Se spala, se lasa la scurs pulpele, se cresteaza.Separat se face urmatorul amestec:sucul de la o

7 voturi    9 comentarii
2h 15 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de miel in folie de aluminiu