Intr-o tigaie se incinge 2 lg de ulei de masline, se pun pulpele de pui fara piele si se lasa sa se inabuse putin, se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul tocat marunt. Se adauga condimentele:scortisoara, ghimbirul, sare, piper, curcuma si sofranul si se lasa sa se inabuse putin. Dupa 5 minute se pune mierea,apa sau supa de pui,cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba carnea. Cand carnea este fiarta, lasam sa scada sosul apoi adaugam smochinele taiate in patru, acoperim tigaia si mai lasam 5 min sa fiarba dar sa nu se transforme in gem.
Se serveste cu cus-cus,orez sau simpla .
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii