autor:

Lena Butterfly

» » Fripturi

Pui cu smantana si cartofi la cuptor!

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
1 pui(pulpe, piept), 2 cepe, 4-5 cartofi, 200g smanatana, 200g cascaval, sare, piper, boia dulce, sos de rosi

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Puiul se condimenteaza.In tava de la cuptor se adauga o lingura de ulei, se pune puiu si se introduce la cuptor.
Cartofi si ceapa se taie cuburi mici si se prajesc pe jumatate, apoi se adauga la cuptor.
Sa mai lasa la cuptor 15 min.
smantana se amesteca cu faina si cu cascavalul ras...si o lingurita cu sos de rosi.Se adauga peste pui.
Se mai lasa la cuptor cam 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana si cartofi la cuptor!" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor

Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor

Cartofii se curata de coaja ,se spala ,se taie rondele mai groase si se pun la fiert in apa cu sare. Ii

34 voturi    10 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Miel de paste din insula Pserimos

Miel de paste din insula Pserimos

Mod de pregatire: Se curata mielul sau pulpa de pielite, grasimea se lasa. Se impaneaza pulpa

1 vot    0 comentarii
5h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    lily , 26 august 2009

    Am copiat reteta asta

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui(pulpe
  • piept)
  • 2 cepe
  • 4-5 cartofi
  • 200g smanatana
  • 200g cascaval
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • sos de rosi

Raporteaza reteta

Fara foto

lily

Am copiat reteta asta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Gratar special de pui