autor:

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pui cu vin

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 ianuarie 2013

Ingrediente
Daca sunteti in cautare de inspiratie pentru masa din acest weekend, va propun o mancarica tocmai buna pentru familia dumneavoastra., , Ingrediente:, , 8 ciocanele de pui, 500 g ciuperci pleurotus sau champignon (eu am folosit pleurotus), 250 g bacon, 250 ml vin rosu, patrunjel, sare,piper,cimbru si boia iute

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Copanele de pui se spala bine,se scurg si apoi se trec prin 3-4 linguri de faina amestecata cu sare.Se prajesc in putin ulei pana capata o crusta crocanta.
Intr-o cratita, calim ciupercile, spalate si taiate felii, in bacon taiat cuburi.Le"invartim" prin vas pana cand ciupercile isi lasa apa si apoi le lasam sa se inmoaie putin la capac.
Adaugam copanele,condimentele si o cana de apa fiarta.Lasam sa se inabuse10 minute dupa care adaugam vinul si presaram patrunjelul.

Dam la cuptor pentru 25-30 de minute la foc mediu.

Pentru un plus de savoare servim puiul alaturi de masline verzi.

Un preparat bogat in texturi si arome.

Delicios.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciuperci cu pui in sos de vin alb

Ciuperci cu pui in sos de vin alb

Topiti untul intr-o tigaie. Puneti prazul si usturoiul tocate marunt, caliti-le cateva minute amestecand

12 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
PUI IN SOS DE VIN ROSU

PUI IN SOS DE VIN ROSU

Puiul se transeaza in 6-8 bucati si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se incing 2 linguri

9 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2013

    Apetisant!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2013

    Imi place carnea inecata in vin sau bere. Am si eu retete in care adaug bere peste carne, e intra-devar delicioasa!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2013

    Cred ca este SUPER !

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2013

      DELICIOS

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • Daca sunteti in cautare de inspiratie pentru masa din acest weekend
  • va propun o mancarica tocmai buna pentru familia dumneavoastra.
  • Ingrediente:
  • 8 ciocanele de pui
  • 500 g ciuperci pleurotus sau champignon (eu am folosit pleurotus)
  • 250 g bacon
  • 250 ml vin rosu
  • patrunjel
  • sare,piper,cimbru si boia iute

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Se spala foarte bine carnea si se pune la fiert in 3-4 litri de apa .Se mai adauga apa fiarta pe

1 vot    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Spaghete cu carne

Spaghete cu carne

Prima data punem carnea la fiert iar apoi o maruntim la robot sau de mana. Tocam ceapa si zdrobim

4 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Flanc cu capsuni

Flanc cu capsuni

Crema: Punem laptele la incalzit impreuna cu vanilia .Frecam galbenusurile cu zahar, amidon si

0 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Apetisant!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Varza (acra) calita cu carne de porc