autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pui cu vin

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 ianuarie 2013

Ingrediente
Daca sunteti in cautare de inspiratie pentru masa din acest weekend, va propun o mancarica tocmai buna pentru familia dumneavoastra., , Ingrediente:, , 8 ciocanele de pui, 500 g ciuperci pleurotus sau champignon (eu am folosit pleurotus), 250 g bacon, 250 ml vin rosu, patrunjel, sare, si boia iute

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Copanele de pui se spala bine,se scurg si apoi se trec prin 3-4 linguri de faina amestecata cu sare.Se prajesc in putin ulei pana capata o crusta crocanta.
Intr-o cratita, calim ciupercile, spalate si taiate felii, in bacon taiat cuburi.Le"invartim" prin vas pana cand ciupercile isi lasa apa si apoi le lasam sa se inmoaie putin la capac.
Adaugam copanele,condimentele si o cana de apa fiarta.Lasam sa se inabuse10 minute dupa care adaugam vinul si presaram patrunjelul.

Dam la cuptor pentru 25-30 de minute la foc mediu.

Pentru un plus de savoare servim puiul alaturi de masline verzi.

Un preparat bogat in texturi si arome.

Delicios.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui la cuptor in vin rosu

Pulpe de pui la cuptor in vin rosu

Pasul 1: Tocam marunt usturoiul. Taiem ceapa solzisori.Taiem rosiile in felii. Pasul 2: Incalzim

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu vin si mujdei de usturoi la cuptor

Pulpe de pui cu vin si mujdei de usturoi la cuptor

Pulpele de pui se spala , se lasa la scurs , se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu

20 voturi    9 comentarii
50 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2013

    Apetisant!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2013

    Imi place carnea inecata in vin sau bere. Am si eu retete in care adaug bere peste carne, e intra-devar delicioasa!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2013

    Cred ca este SUPER !

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2013

      DELICIOS

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • Daca sunteti in cautare de inspiratie pentru masa din acest weekend
  • va propun o mancarica tocmai buna pentru familia dumneavoastra.
  • Ingrediente:
  • 8 ciocanele de pui
  • 500 g ciuperci pleurotus sau champignon (eu am folosit pleurotus)
  • 250 g bacon
  • 250 ml vin rosu
  • patrunjel
  • sare, si boia iute

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Se spala foarte bine carnea si se pune la fiert in 3-4 litri de apa .Se mai adauga apa fiarta pe

1 vot    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Spaghete cu carne

Spaghete cu carne

Prima data punem carnea la fiert iar apoi o maruntim la robot sau de mana. Tocam ceapa si zdrobim

4 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Flanc cu capsuni

Flanc cu capsuni

Crema: Punem laptele la incalzit impreuna cu vanilia .Frecam galbenusurile cu zahar, amidon si

0 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Apetisant!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Spanac cu smantana