autor:

claudia

» » Mancaruri cu carne

Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Autor: claudia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 05 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claudia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 05 octombrie 2011

Ingrediente
Un pui de 1,500 kg dezosat, cca 200 gr mazare, 500 gr ciuperci champinion, 150 gr cascaval dulce, sunca presata taiate felii foarte subtiri cca 200 gr, 4 oua, pesmet cca 300 gr ,patrunjel un buchetel,2-3 morcovi mari si 2 tulpini de telina, sare,

Dificultate: Ridicata Timp: 2h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se pregateste puiul dezosindu-l noi sau macelarul cind il cumparam. Trebuie sa cintareasca dezosat 1,500 kg. Il spalam bine. Ciupercile champinion se curata, spala si se pun intr-o tigaie la calit. Mazarea se fierbe si dupa ce se strecora se adauga peste ciuperci ca se caleasca impreuna citeva minute. Intr-un vas se zbat oule si se adauga cascavalul taiat cubulete. Pesmetul amestecat cu patrunjelul tocat fin se amalgameaza cu toate ingredientele. Acest amestec se introduce in puiul dezosat impreuna cu sunca presata facuta bucatele. Se inchide cu un betisor sau se coase cu fir alimentar atit intre pulpe cit si in zona unde era gitul.Pe o tava eu am pus hirtia pergament si ulei de masline . Apoi se imbalsameaza cu ulei si se aseaza pe tava,de jur iprejurul lui se pune morcovul taiat rondele si telina la fel. Se introduce in cuptor pentru cca 1 ora si jumate. In tot cazul se controleza sa nu se crape. Pentru a evita acest lucru se poate intepa cu o scobitoare din loc in loc. Cind e gata se pune pe un platou cu borduri un pic ridicate pentru a adauga sosul facut din morcov si telina, sare,piper,care in prealabil le-am mixat cu robotul de bucatarie. Va doresc pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vinete umplute

Vinete umplute

- se taie vinetele pe jumătate, longitudinal, şi se pun într-o tavă, pe o foaie de copt, şi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Piept de curcan pe varză

Piept de curcan pe varză

Căldură mare, mon cher!! Dar pe mine nu mă sperie, așa că zilele trecute am făcut o varză

9 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2011

    o reteta usor de facut si tare delicioasa!

Dificultate

Ridicata

Timp

2h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Un pui de 1,500 kg dezosat
  • cca 200 gr mazare
  • 500 gr ciuperci champinion
  • 150 gr cascaval dulce
  • sunca presata taiate felii foarte subtiri cca 200 gr
  • 4 oua
  • pesmet cca 300 gr ,patrunjel un buchetel,2-3 morcovi mari si 2 tulpini de telina
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de claudia
Risotto cu mazare si mar verde

Risotto cu mazare si mar verde

Intr-o oala punem la fiert cubul de supa in cca. 1 litru de apa. Intr-o tigaie punem la calit ceapa

1 vot    0 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Se spala felia de dovlec si cu un cutit o cojim. Apoi o taiem in felii subtiri de cca. jumatate centimetru.

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulou de carne de porc

Rulou de carne de porc

Este o reteta foate simpla. Filetul se taie ca o foaie in trei,sa rezulte un patrat mai subtire,

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Marian

Marian (Chef de cuisine)

o reteta usor de facut si tare delicioasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe de pui pe grill cu garnitura de orez Pulpe de pui pe grill cu garnitura de orez

Pulpele le dezosam si le condimentam cu sare si piper pe ambele parti, apoi le punem intr-o tigaie grill impreuna cu uleiul pana se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Platou cu cartofi taranesti si ficatei de pui Platou cu cartofi taranesti si ficatei de pui

Mod de preparare: Îmi plac mult cartofii țărănești, sunt printre mâncărurile pe care le adoram când eram mică.

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
Pui cu plante aromatice si lamaie