autor:

claudia

» » Mancaruri cu carne

Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Autor: claudia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 05 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claudia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 05 octombrie 2011

Ingrediente
Un pui de 1,500 kg dezosat, cca 200 gr mazare, 500 gr ciuperci champinion, 150 gr cascaval dulce, sunca presata taiate felii foarte subtiri cca 200 gr, 4 oua, pesmet cca 300 gr ,patrunjel un buchetel,2-3 morcovi mari si 2 tulpini de telina, sare,

Dificultate: Ridicata Timp: 2h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se pregateste puiul dezosindu-l noi sau macelarul cind il cumparam. Trebuie sa cintareasca dezosat 1,500 kg. Il spalam bine. Ciupercile champinion se curata, spala si se pun intr-o tigaie la calit. Mazarea se fierbe si dupa ce se strecora se adauga peste ciuperci ca se caleasca impreuna citeva minute. Intr-un vas se zbat oule si se adauga cascavalul taiat cubulete. Pesmetul amestecat cu patrunjelul tocat fin se amalgameaza cu toate ingredientele. Acest amestec se introduce in puiul dezosat impreuna cu sunca presata facuta bucatele. Se inchide cu un betisor sau se coase cu fir alimentar atit intre pulpe cit si in zona unde era gitul.Pe o tava eu am pus hirtia pergament si ulei de masline . Apoi se imbalsameaza cu ulei si se aseaza pe tava,de jur iprejurul lui se pune morcovul taiat rondele si telina la fel. Se introduce in cuptor pentru cca 1 ora si jumate. In tot cazul se controleza sa nu se crape. Pentru a evita acest lucru se poate intepa cu o scobitoare din loc in loc. Cind e gata se pune pe un platou cu borduri un pic ridicate pentru a adauga sosul facut din morcov si telina, sare,piper,care in prealabil le-am mixat cu robotul de bucatarie. Va doresc pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limba de vita cu sos rosu cu marar si ciuperci

Limba de vita cu sos rosu cu marar si ciuperci

Spalam limba bine cu apa rece, o curatam de eventuale pielite si tendoane(daca sunt). Intr-o oala

1 vot    0 comentarii
3h 15 min
Mancaruri cu carne
Fasole verde scazuta cu cotlet

Fasole verde scazuta cu cotlet

Cotletul bine curatat de os si pielite se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper, paprika

13 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2011

    o reteta usor de facut si tare delicioasa!

Dificultate

Ridicata

Timp

2h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Un pui de 1,500 kg dezosat
  • cca 200 gr mazare
  • 500 gr ciuperci champinion
  • 150 gr cascaval dulce
  • sunca presata taiate felii foarte subtiri cca 200 gr
  • 4 oua
  • pesmet cca 300 gr ,patrunjel un buchetel,2-3 morcovi mari si 2 tulpini de telina
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de claudia
Risotto cu mazare si mar verde

Risotto cu mazare si mar verde

Intr-o oala punem la fiert cubul de supa in cca. 1 litru de apa. Intr-o tigaie punem la calit ceapa

1 vot    0 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Se spala felia de dovlec si cu un cutit o cojim. Apoi o taiem in felii subtiri de cca. jumatate centimetru.

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulou de carne de porc

Rulou de carne de porc

Este o reteta foate simpla. Filetul se taie ca o foaie in trei,sa rezulte un patrat mai subtire,

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Marian

Marian (Chef de cuisine)

o reteta usor de facut si tare delicioasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui in crusta de alune