autor:

claudia

» » Mancaruri cu carne

Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Autor: claudia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 05 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claudia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 05 octombrie 2011

Ingrediente
Un pui de 1,500 kg dezosat, cca 200 gr mazare, 500 gr ciuperci champinion, 150 gr cascaval dulce, sunca presata taiate felii foarte subtiri cca 200 gr, 4 oua, pesmet cca 300 gr ,patrunjel un buchetel,2-3 morcovi mari si 2 tulpini de telina, sare,

Dificultate: Ridicata Timp: 2h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se pregateste puiul dezosindu-l noi sau macelarul cind il cumparam. Trebuie sa cintareasca dezosat 1,500 kg. Il spalam bine. Ciupercile champinion se curata, spala si se pun intr-o tigaie la calit. Mazarea se fierbe si dupa ce se strecora se adauga peste ciuperci ca se caleasca impreuna citeva minute. Intr-un vas se zbat oule si se adauga cascavalul taiat cubulete. Pesmetul amestecat cu patrunjelul tocat fin se amalgameaza cu toate ingredientele. Acest amestec se introduce in puiul dezosat impreuna cu sunca presata facuta bucatele. Se inchide cu un betisor sau se coase cu fir alimentar atit intre pulpe cit si in zona unde era gitul.Pe o tava eu am pus hirtia pergament si ulei de masline . Apoi se imbalsameaza cu ulei si se aseaza pe tava,de jur iprejurul lui se pune morcovul taiat rondele si telina la fel. Se introduce in cuptor pentru cca 1 ora si jumate. In tot cazul se controleza sa nu se crape. Pentru a evita acest lucru se poate intepa cu o scobitoare din loc in loc. Cind e gata se pune pe un platou cu borduri un pic ridicate pentru a adauga sosul facut din morcov si telina, sare,piper,care in prealabil le-am mixat cu robotul de bucatarie. Va doresc pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricas cu piept de pui

Papricas cu piept de pui

In uleiul incins se caleste carnea taiata cubulete. Se pune o lingurita de boia dulce si un varf

11 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tochitura ardeleneasca

Tochitura ardeleneasca

Carnea se taie cubulete.Sunculita si carnatul se taie feliute. Intr-un wok se pune uleiul laincalzit

14 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2011

    o reteta usor de facut si tare delicioasa!

Dificultate

Ridicata

Timp

2h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Un pui de 1,500 kg dezosat
  • cca 200 gr mazare
  • 500 gr ciuperci champinion
  • 150 gr cascaval dulce
  • sunca presata taiate felii foarte subtiri cca 200 gr
  • 4 oua
  • pesmet cca 300 gr ,patrunjel un buchetel,2-3 morcovi mari si 2 tulpini de telina
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de claudia
Risotto cu mazare si mar verde

Risotto cu mazare si mar verde

Intr-o oala punem la fiert cubul de supa in cca. 1 litru de apa. Intr-o tigaie punem la calit ceapa

1 vot    0 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Se spala felia de dovlec si cu un cutit o cojim. Apoi o taiem in felii subtiri de cca. jumatate centimetru.

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulou de carne de porc

Rulou de carne de porc

Este o reteta foate simpla. Filetul se taie ca o foaie in trei,sa rezulte un patrat mai subtire,

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Marian

Marian (Chef de cuisine)

o reteta usor de facut si tare delicioasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Aripioare de pui cu chimen si lamaie