Am curatat legumele si fructele (in afara de portocala), le-am taiat bucati mai mari si le-am asezat intr-o tava, le-am asezonat cu sare si piper.
Pulpele le-am impartit in doua fiecare (au fost pulpe intregi, nu doar partea inferioara), la fel am procedat si cu aripioarele, le-am asezat peste legume, am pus sare, piper, cimbrisor, tarhon, si apoi am stropit cu putin ulei de masline si am pus un pahar de apa in tava.
Portocala am taiat-o feli subtiri si am acperit toata carnea cu aceste felii.
Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am dat la cuptor pentru aproximativ o ora. Am scos tava, am indepartat folia de aluminiu si am pus lingurile de miere peste carne si legume si am mai dat la cuptor vreo 10 minute sa se rumeneasca.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii