autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Pui in sos de lamaie si mirodenii

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 06 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 06 august 2011

Ingrediente
ptr 8 portii, 6sferturi cu pulpe de pui, 1/2kg de sare groasa de bucatarie, piper negru macinat, , ptr sos, 1pahar de suc de lamaie, 8 catei de usturoi zdrobiti, 2ardei verzi iuti, 1/2pahar ulei de masline, 1/2pahar frunze de coriandu proaspat, sare,piper, , ptr servit, frunze de salata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Intai pregatim sosul-curatam ardeii de samburi si nervuri
taiem bucatele mici si adaugam restul ingridentelor si amestecam bine,si lasam la temperatura camerei sa se macereze.
Incalzim cuptorul la 200 de grade-pe o tava punem sarea pe toata suprafata.
Sferturile de pui le piperam putin si le punem pe tava cu sare.Le frigem in cuptor 40 de minute sau pina puiul este rumenit frumos.Scoatem din cuptor si punem pe un platou si acoperim ptr 10 minute.Pe un platou de servire se pun frunze de salata se pun sferturile pe ele si se toarna sosul pe carne.
Iese foarte gustos combinatia de pui fript pe sare si salata cu lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de lamaie si mirodenii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne de porc

Ardei umpluti cu carne de porc

Se scot cotoarele ardeilor si se scutura bine de seminte. Se pune carnea tocata intr-un lighenas

158 voturi    20 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Stofvlees(Tocanita de carne de vita)

Stofvlees(Tocanita de carne de vita)

Inainte de a-mi pregati ceapa si ardeiul,am pus carnea cu sare,piper negru si cimbru(nu de asta din

11 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 18 august 2011

    simplu si gustos! foarte rapida pentru musafiri!

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 17 august 2011

    Puiul copt pe sare iese foarte bine chiar daca are pielea pe el caci sarea absoarbe grasimea si pielita devine crocanta,iar sosul turnam peste pui,dupa ce s-a copt si acoperim cu un capac citeva minute.Iese foarte gustos.

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 08 august 2011

    O reteta usoara si aromata. Felicitari!*****

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

16 voturi

Ingrediente

  • ptr 8 portii
  • 6sferturi cu pulpe de pui
  • 1/2kg de sare groasa de bucatarie
  • piper negru macinat
  • ptr sos
  • 1pahar de suc de lamaie
  • 8 catei de usturoi zdrobiti
  • 2ardei verzi iuti
  • 1/2pahar ulei de masline
  • 1/2pahar frunze de coriandu proaspat
  • sare,piper
  • ptr servit
  • frunze de salata

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

Marian (Chef de cuisine)

simplu si gustos! foarte rapida pentru musafiri!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Musaca de cartofi cu carne, porumb si cascaval