Pui in sos de lamaie si mirodenii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pui in sos de lamaie si mirodenii

Ingrediente

  • ptr 8 portii
  • 6sferturi cu pulpe de pui
  • 1/2kg de sare groasa de bucatarie
  • piper negru macinat
  • ptr sos
  • 1pahar de suc de lamaie
  • 8 catei de usturoi zdrobiti
  • 2ardei verzi iuti
  • 1/2pahar ulei de masline
  • 1/2pahar frunze de coriandu proaspat
  • sare,piper
  • ptr servit
  • frunze de salata

Mod de preparare

Intai pregatim sosul-curatam ardeii de samburi si nervuri

taiem bucatele mici si adaugam restul ingridentelor si amestecam bine,si lasam la temperatura camerei sa se macereze.

Incalzim cuptorul la 200 de grade-pe o tava punem sarea pe toata suprafata.

Sferturile de pui le piperam putin si le punem pe tava cu sare.Le frigem in cuptor 40 de minute sau pina puiul este rumenit frumos.Scoatem din cuptor si punem pe un platou si acoperim ptr 10 minute.Pe un platou de servire se pun frunze de salata se pun sferturile pe ele si se toarna sosul pe carne.

Iese foarte gustos combinatia de pui fript pe sare si salata cu lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor