autor:

Mihaela11

» » Fripturi

Pui indian Tandoori

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 06 noiembrie 2010

Ingrediente
Avem nevoie de:, -1 pui mare, -2 catei de usturoi, -1 lingura de ghimbir prospat ras pe razatoarea mica, -1 ceapa mica, -1 lingurita de mustar Dijon, -1/2 de lingurita seminte de cardamom, -1/2 lingurita coriandru macinat, -1/2 lingurita piper prospat macinat, -3 linguri de suc de lamaie, -1 cana si jumatate de iaurt, -1 lingurita de sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

19 voturi

Mod de preparare

Usturoiul ,ceapa,ghimbirul, mustarul si condimentele se maruntesc in mixer, apoi se adaga la iaurt si se amesteca bine.

Se taie puiul in sferturi si se pune in iaurtul condimentat.

Se lasa in frigider 12 ore pentru a se patrunde bine de arome.

Intr-o tava de cuptor mai adanca se pune puiul cu tot cu iaurtul si se pune la cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 45 de minute sau pana s-a rumenit.

Se serveste cu garnitura de orez cu lamaie si paine indiana Poori.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui indian Tandoori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pe pulpa de miel spalata se cresteaza cu cutitul 2 santuri pe ambele parti. In santurile formate

9 voturi    6 comentarii
5h
Fripturi
Rulouri de pui cu smantana

Rulouri de pui cu smantana

Se spală şi se feliază pieptul de pui. Feliile se bat ca pentru snitele şi se condimentează

7 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • KARINA SINGH

    KARINA SINGH (Chef de cuisine) , 01 iunie 2012

    Este un adevarat deliciu...cel autentic...al tau arata extraordinar dar nu ca un pui tandoori. Singurul pui tandori care se apropie de original la facut sydi ( 90% indian ). Credeti-ma stiu ce vorbesc pt ca soacra mea etse 100%indianca

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2010

    Ce-mi place mie amestecul acesta de mirodenii, folosit in bucataria indiana...Felicitari ! *****

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2010

    Minunat arata.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2010

      La restaurantele indiene se serveste painea Poori si cu pui Tikka si orez biryani in 3 culori.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2010

      Se serveste si cu pui indian Tikka si orez biryani in 3 culori.

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2010

      Interesanta reteta, frumoasa prezentare*****. Felicitari! Am salvat reteta.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2010

      O bunatate! Felicitari pentru prezentare!

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2010

      ca si fel de mancare este foarte bun.felicitari pentru reteta.am salvat-o.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2010

      Absolut delicios!!!felicitãri pt. prezentare :)

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2010

      Deci,azi,ai avut,la prinz,mincare indiana. Puiul asta e minunat.Salvat reteta.

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2010

      Elegantă prezentare! Ce răbdare ai! Felicitări1

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

19 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -1 pui mare
  • -2 catei de usturoi
  • -1 lingura de ghimbir prospat ras pe razatoarea mica
  • -1 ceapa mica
  • -1 lingurita de mustar Dijon
  • -1/2 de lingurita seminte de cardamom
  • -1/2 lingurita coriandru macinat
  • -1/2 lingurita piper prospat macinat
  • -3 linguri de suc de lamaie
  • -1 cana si jumatate de iaurt
  • -1 lingurita de sare

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

18 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje

KARINA SINGH (Chef de cuisine)

Este un adevarat deliciu...cel autentic...al tau arata extraordinar dar nu ca un pui tandoori. Singurul pui tandori care se apropie de original la facut sydi ( 90% indian ). Credeti-ma stiu ce vorbesc pt ca soacra mea etse 100%indianca

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pregatirea migdalelor pentru mancaruri arabe