Puiul spalat se unge cu ulei cald pe dinauntru si pe dinafara. Se acopera cu fasii subtiri de slanina afumata si cu felii de lamaie taiate subtiri. Astfel pregatit, puiul se pune in tava de friptura cu o cana de supa si cateva boabe de piper. Se frige la foc potrivit 30 min., dupa care se intoarce puiul, se unge cu sosul din tava, se adauga un paharel de vin alb, si se continua operatia. Cand este gata, feliile de slanina si de lamaie se arunca, iar puiul se asaza pe un platou. Se taie bucati si se serveste cu cartofi noi, in aluat. Se face un aluat de clatite din ou, faina si putin lapte, fe trec feliile de cartofi prin aluatul sarat dupa gust si se prajesc in ulei fierbinte. Cartofii se asaza langa pui si se servesc cu o salata de sezon.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii