-Se spala puiul,se aseaza in tava,se unge cu sare si oregano, prin interior si prin exterior.Apoi se toarna vin peste pui,ulei,se pune capac si se pune la cuptor la foc mare,sa se rumeneasca.
-Se toaca ceapa si se pune la undit cu putin ulei,cand ceapa devine aurie se toarna fasolea galbena,se adauga o canita mica de apa si se lasa sa fiarba la foc potrivit.Cand apa s-a evaporat,se opreste focul si se adauga usturoiul,facut mujdei,se amesteca usor si se pune un capac,sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile.
-Se coc gogosarii,se scot cotoarele,se spala bine,se lasa la scurs si se pun intr-un castron cu sare,ulei de masline si otet de mere,se amesteca usor si se obtine o salata,absolut delicioasa si foarte sanatoasa.
-Se serveste cu mamaliguta calda.Sa aveti pofta dragilor!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii