autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui la cuptor cu garnitura de fasole galbena

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iulie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iulie 2016

Ingrediente
Ingrediente pentru friptura la cuptor:, -1 pui mare si frumos,circa 2 kg.,, -3 linguri de ulei,, -1 lingura oregano,, -sare dupa gust,, - 1 cana de vin, ml., , Ingrediente pentru fasole galbena:, -2 borcane de 700 gr.de fasole galbena,, -2 cepe,, -2 linguri ulei,, -3 catei de usturoi., , Ingrediente pentru salata de gogosari:, -5 gogosari verzi,, -1 lingura ulei de masline,, -sare dupa gust,, -1 lingura de otet de mere.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

-Se spala puiul,se aseaza in tava,se unge cu sare si oregano, prin interior si prin exterior.Apoi se toarna vin peste pui,ulei,se pune capac si se pune la cuptor la foc mare,sa se rumeneasca.
-Se toaca ceapa si se pune la undit cu putin ulei,cand ceapa devine aurie se toarna fasolea galbena,se adauga o canita mica de apa si se lasa sa fiarba la foc potrivit.Cand apa s-a evaporat,se opreste focul si se adauga usturoiul,facut mujdei,se amesteca usor si se pune un capac,sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile.
-Se coc gogosarii,se scot cotoarele,se spala bine,se lasa la scurs si se pun intr-un castron cu sare,ulei de masline si otet de mere,se amesteca usor si se obtine o salata,absolut delicioasa si foarte sanatoasa.
-Se serveste cu mamaliguta calda.Sa aveti pofta dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor cu garnitura de fasole galbena" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de fasole boabe dietetica (de post)

Mancare de fasole boabe dietetica (de post)

Am taiat rosiile marunt marunt si le-am pus intr-un vas pe foc, fara ulei, deoarece ele lasa putina

1 vot    3 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paella cu vinete

Paella cu vinete

-Se spala vinetele,se feliaza,in felii fine,se sareaza si se coc pe gratar,sau in tigaie,cu putin

2 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru friptura la cuptor:
  • -1 pui mare si frumos,circa 2 kg.,
  • -3 linguri de ulei,
  • -1 lingura oregano,
  • -sare dupa gust,
  • - 1 cana de vin, ml.
  • Ingrediente pentru fasole galbena:
  • -2 borcane de 700 gr.de fasole galbena,
  • -2 cepe,
  • -2 linguri ulei,
  • -3 catei de usturoi.
  • Ingrediente pentru salata de gogosari:
  • -5 gogosari verzi,
  • -1 lingura ulei de masline,
  • -sare dupa gust,
  • -1 lingura de otet de mere.

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

180 voturi    38 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ciuperci cu sos de smântână