Reteta postata pe: 09 februarie 2010
Ingrediente
-3,200kg pulpe superioare de pui, -amestec de condimente pentru friptura de pui de la Kotanyi, -1kg orez Riso Scotti, -4 ardei capia, -Secretul gustului cu 10 legume
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Pentru pulpe am folosit un cuptor electric bulgaresc foarte bun care ma scoate intotdeauna din situatii in care am de facut cantitati asa de mari. Am pus pulpele intr-un lighean mare si le-am amestecat cu condimentele, apoi le-am pus in tava cuptorului, am pus ulei peste ele si le-am bagat la cuptor. Cand sunt gata sunt rumenite foarte frumos. In timp ce se faceau pulpele am preparat orezul. Am taiat ardeii capia in patratele mici, iar orezul l-am spalat in mai multe ape (nu este nevoie de ales pentru ca este foarte curat). Am pus orezul la prajit pana ce bobul a devenit sticlos, apoi am pus ardeiul si l-am prajit si pe el putin, dupa care am pus 3 parti si ceva (nu prea mult) de apa, 4 lingurite de secretul gustului, sare si l-am bagat la cuptor. Ardeiul ii va da un gust deosebit orezului.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptorul electric cu orez cu ardei rosu" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010
Bun,bun,bun...
flori de piatra (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010
Cred ca a ost o reusita.