autor:

Camelia Grosu

» » Fripturi

Pui la cuptorul electric cu orez cu ardei rosu

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 februarie 2010

Ingrediente
-3,200kg pulpe superioare de pui, -amestec de condimente pentru friptura de pui de la Kotanyi, -1kg orez Riso Scotti, -4 ardei capia, -Secretul gustului cu 10 legume

Dificultate: Redusa Timp: 2h

7 voturi

Mod de preparare

Pentru pulpe am folosit un cuptor electric bulgaresc foarte bun care ma scoate intotdeauna din situatii in care am de facut cantitati asa de mari. Am pus pulpele intr-un lighean mare si le-am amestecat cu condimentele, apoi le-am pus in tava cuptorului, am pus ulei peste ele si le-am bagat la cuptor. Cand sunt gata sunt rumenite foarte frumos. In timp ce se faceau pulpele am preparat orezul. Am taiat ardeii capia in patratele mici, iar orezul l-am spalat in mai multe ape (nu este nevoie de ales pentru ca este foarte curat). Am pus orezul la prajit pana ce bobul a devenit sticlos, apoi am pus ardeiul si l-am prajit si pe el putin, dupa care am pus 3 parti si ceva (nu prea mult) de apa, 4 lingurite de secretul gustului, sare si l-am bagat la cuptor. Ardeiul ii va da un gust deosebit orezului.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptorul electric cu orez cu ardei rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ciolan de porc cu galuste de cartofi

Ciolan de porc cu galuste de cartofi

Ciolanul se pune la cuptor, pe aburi, la o temperatura medie, pana se patrunde. Apoi se mareste temperatura

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Fripturi
Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita

Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita

Se spala carnea si se sterge cu o laveta. Se curata usturoi mai mult. Se fac gauri cu cutitul in

2 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iulie 2010

    o reteta super !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 03 iulie 2010

    Foarte gustos!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

    Delicios...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

7 voturi

Ingrediente

  • -3,200kg pulpe superioare de pui
  • -amestec de condimente pentru friptura de pui de la Kotanyi
  • -1kg orez Riso Scotti
  • -4 ardei capia
  • -Secretul gustului cu 10 legume

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

constanta proca (Chef de cuisine)

o reteta super !

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Gãinã la cuptor cu ciuperci