autor:

Camelia Grosu

» » Fripturi

Pui la punga cu garnitura mexicana si morcovi mici

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
-1 pui, -1 punga magic ( eu am folosit cu usturoi), -1 punga amestec mexican, -1 punga morcovi mici

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se portioneaza puiul, se introduce in punga, se introduc mirodeniile, se amesteca bine cu mana in punga, se leaga la gura, se dau in partea de sus a pungii cateva gauri cu scobitoarea si se pune intr-un vas la cuptor pentru 45 min. la foc mediu. Intre timp se fierb pe rand amestecul mexican si morcovii mici la cuptorul cu microunde cam cate 15 min. fiecare. Daca nu aveti cuptor cu microunde le fierbeti in craticioare pe aragaz cu putina apa pana se moaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga cu garnitura mexicana si morcovi mici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc cu mere la cuptor

Friptura de porc cu mere la cuptor

Inainte de toate incalziti cuptorul la 180 grade. 1. pregatiti o tava de marime medie pe care o

7 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Ficati de porc

Ficati de porc

Spalati si curatati ficatii, ii taiati in 3-4 bucati si ii puneti intr-un recipient in care ati pus

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

    Bun,bun,tare bun...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

    Foarte gustos

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • -1 pui
  • -1 punga magic ( eu am folosit cu usturoi)
  • -1 punga amestec mexican
  • -1 punga morcovi mici

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

12 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,tare bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura la cuptor cu fasole Azuki si cus-cus