Tai pieptul de pui si ardeii grasi in felii subtiri de aproximativ 1 cm. Prajesti fasiile de ardei grasi in 2-3 linguri de ulei. Cand s-au inmuiat ii scoti pe o farfurie, si calesti fasiile de carne pana devin aurii. Sarezi si condimentezi dupa gust carnea, adaugi si ardeii si mai lasi la foc pentru inca 2-3 min. Se serveste cald, alaturi de garnitura: cartofii taiati in 4, cu usturoi, condimente dupa gust, ulei si jumatate de pahar de apa dati la cuptor pana devin aurii si moi. Pofta buna!
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii