Tai pieptul de pui si ardeii grasi in felii subtiri de aproximativ 1 cm. Prajesti fasiile de ardei grasi in 2-3 linguri de ulei. Cand s-au inmuiat ii scoti pe o farfurie, si calesti fasiile de carne pana devin aurii. Sarezi si condimentezi dupa gust carnea, adaugi si ardeii si mai lasi la foc pentru inca 2-3 min. Se serveste cald, alaturi de garnitura: cartofii taiati in 4, cu usturoi, condimente dupa gust, ulei si jumatate de pahar de apa dati la cuptor pana devin aurii si moi. Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii