autor:

FLORINEL

» » Fripturi

Pui pe sticla

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Ingrediente
-1 pui, -condimente pentru pui, -o sticla de bere de 0,5L ( goala), -sare, -piper, -1 catel de usturoi

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se curata puiul, se spala bine, dupa care se condimenteaza atat pe exterior cat si pe interior cu condimente, sare, piper iar in varf se pune putin usturoi.
Apoi se introduce puiul pe sticla de o,5, sticla plina cu apa rece.
Se pune puiule pe sticla la cuptor , intr-o tava unde de asemenea se adauga 1/2L apa.
Din cand in cand se scoate si cu lingura se toarna zeama din tava peste el.
Se lasa aprox. 2h la cuptor iar cand este rumenit se poate servii cu cartofi piure sau sote de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui pe Sticla

Pui pe Sticla

Se ia puiul se curata, parleste si se spala, se scot maruntaiele si se spala bine inauntru, dupa

27 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Puiul se pune la fiert insa nu se fierbe foarte tare astfel incat sa nu se rupa. Cand este gata se

2 voturi    10 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 03 iulie 2008

    Daca mai faci si un minunat sos de mujdei...poti sa bei o sticla de bere(plina) dupa el...

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • -1 pui
  • -condimente pentru pui
  • -o sticla de bere de 0,5L ( goala)
  • -sare
  • -piper
  • -1 catel de usturoi

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Daca mai faci si un minunat sos de mujdei...poti sa bei o sticla de bere(plina) dupa el...

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui marinata la grill