Reteta postata pe: 27 martie 2009
Ingrediente
un pui mare pentru grill, 250g ficat de pui, 250g pipote si inimi de pui, 1 pulpa de pui dezosata, 1 lingura de untura de porc, 1/2 franzela alba, 1 cana lapte, 1 ceapa, 1 legatura patrunjel verde, 2 oua fierte, 2 oua crude, sare si piper dupa gust
Dificultate: Ridicata | Timp: 2h
Mod de preparare
Se spala puiul cu grija sa nu se rupa pielea. Se toaca prin masina de tocat ficatul, pipotele si inimile, pulpa, ceapa, patrunjelul, franzela muiata in lapte si ouale fierte, se framinta amestecul bine cu sare si piper dupa gust cu ouale crude si cu untura, se sareaza si se pipereaza interiorul si exteriorul puiului si se maseaza bine, apoi se umple puiul bine cu mixtura facuta chiar si intre piele si carne si se coase sa nu iasa. Se da la cuptorul incins la 180 grade timp de 1 1/2 ore, stropindu-se continuu cu zeama care iese din pui. La terminare se lasa sa se raceasca si se taie felii in sectiune sa fie si carne si umplutura, se serveste cu piure de cartofi si cu salata verde si cu un vin alb sec taninos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
1. Intr-un castron mic, se inmoaie prunele in vin si se lasa deoparte.Se incalzeste cuptorul la 190°.
2. Se
2 voturi
6 comentarii
2h 30 min
Puiul il spalam bine si il golim de organe.Din ficatei si ciuperci care se taie bucatele mai mici
32 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate