autor:

Alice Ciobanu

» » , , Retete de Pasti, Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpa de miel cu rozmarin marinata rapid cu aparatul Food Saver

Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 aprilie 2016

Ingrediente
1 bucata pulpa de miel, aprox. 1 kg, Pentru marinare:, sare de mare, 2 crengute rozmarin, 3 linguri ulei de masline, 1 lingurita boia de ardei iute, piper proaspat macinat, 100 ml vin alb, Pentru garnitura:, 100 gr arez cu bob colosal, supa de legume, 50 gr unt, salata verde

Dificultate: Redusa Timp: 3h

0 voturi

Mod de preparare

Amestecati ingredientele pregatite pentru marinare si ungeti cu acestea bucata de carne de miel. Puneti bucata de pulpa de miel in caserola pentru marinare rapida si presarati si cimbrul uscat. Inchideti caserola si rotiti butonul la semnul "inchis". Cuplati furtunul special intre caserola de marinare rapida si aparatul de vidat Food Saver. Invartiti butonul pana la semnul "marinare" si apasati butonul "vidare" al aparatului Food Saver. Acesta isi va face treaba si imediat ce procedeul este gata, rotiti butonul pana la semnul "inchis" si decuplati furtunul special al caserolei de marinare rapida. Puneti caserola la rece pentru 20 minute.



Incingeti cuptorul la 200 grade. Puneti bucata de carne de miel intr-o tava termorezistenta si impanati-o pe ici-colo cu bucatele de rozmarin. Adaugati un strop de apa, cateva linguri de ulei si dati la cuptor pentru 1 1/2 - 2 ore, la foc moderat. La inceput acoperiti tava cu o folie de aluminiu, iar cu 20 minute inainte ca friptura de pulpa de miel cu rozmarin sa fie gata, frageda, scoateti folia de aluminiu si apoi stropiti carnea cu zeama din tava. Repetati operatiunea de cateva ori.



Intr-o cratita incapatoare fierbeti usor orezul cu bob colosal in supa de legume pentru putin timp, sa fie usor al dente. Trageti de pe foc si incorporati rapid untul si asezonati cu sare.



Consumati pulpa de miel cu rozmarin stropita cu putina zeama de lamaie alaturi de orez fiert si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel cu rozmarin marinata rapid cu aparatul Food Saver" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Prajitura cu morcovi

Prajitura cu morcovi

Prima oară curătăm morcovii si-i radem pe răzătoarea fină si stoarcem zeama. Tăiem caisele

17 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Retete de Pasti
Oua Minioni

Oua Minioni

Se scufunda ouale jumatate in vopsea galbena, apoi cealalta jumatate in vopsea albastra. Apoi se

0 voturi    1 comentariu
30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata pulpa de miel
  • aprox. 1 kg
  • Pentru marinare:
  • sare de mare
  • 2 crengute rozmarin
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita boia de ardei iute
  • piper proaspat macinat
  • 100 ml vin alb
  • Pentru garnitura:
  • 100 gr arez cu bob colosal
  • supa de legume
  • 50 gr unt
  • salata verde

Raporteaza reteta

Retete
de Alice Ciobanu
Salată de leurdă

Salată de leurdă

Se spală bine leurda şi toate celelalte, se taie potrivit, se amestecă şi se stropeşte cu ulei

10 voturi    2 comentarii
30 min
Salate de legume
Aripi de raţă cu varză

Aripi de raţă cu varză

Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cighir a la "Ciobeni"

Cighir a la "Ciobeni"

Se spală foarte bine toate măruntaiele cu apă rece şi se taie în bucăţi potrivite. Rinichiul

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Tiramisu a la Margot Tiramisu a la Margot

Pentru această rețetă inspirație mi-a fost Tiramisu rețeta originală: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana acesta se topeste,

6 voturi    6 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Ciorbă de miel reţetă din Bihor Ciorbă de miel reţetă din Bihor

Se pune la fiert carnea de miel in apa cu sare.Cain fierbe se ia spuma formata... Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare. Morcovii

31 voturi    6 comentarii
1h
Retete de Pasti
Ardei umpluti cu branza