Pulpa de miel la cuptor cu ierburi aromate

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpa de miel de 1-2 kg
  • ulei de masline 100 ml
  • usturoi
  • 1 punga magina Knorr cu ierburi aromate

Mod de preparare

Pulpa de miel se curata de pielite si grasime si cu ajutorul unui cutit se introduc bucati de usturoi in carne. Se unge cu uleiul de masline, se presara cu condimentul Knorr din punga si se adauga in punga magica.Se perforeaza punga de cateva ori cu un ac si se introduce la cuptor la foc mic pentru 1 ora si jumatate.

Se indeparteaza punga si se serveste calda, cu garnitura de legume.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise