autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pulpa de miel la cuptor cu ierburi aromate

Autor: simonaa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simonaa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 noiembrie 2009

Ingrediente
pulpa de miel de 1-2 kg, ulei de masline 100 ml, usturoi, 1 punga magina Knorr cu ierburi aromate

Dificultate: Medie Timp: 2h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Pulpa de miel se curata de pielite si grasime si cu ajutorul unui cutit se introduc bucati de usturoi in carne. Se unge cu uleiul de masline, se presara cu condimentul Knorr din punga si se adauga in punga magica.Se perforeaza punga de cateva ori cu un ac si se introduce la cuptor la foc mic pentru 1 ora si jumatate.
Se indeparteaza punga si se serveste calda, cu garnitura de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de curcan in vin cu piure de cartofi si chutney de merisoare

Friptura de curcan in vin cu piure de cartofi si chutney de merisoare

Carnea de curcan o dezosam si ii indepartam pielita, apoi o facem cu piper si cu vegeta bio. Adaugam

8 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Carnati in vin

Carnati in vin

Carnatii de tara, chiar daca sunt afumati, lasa foarte multa grasime si sunt greu digerabili. Astfel

4 voturi    7 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • pulpa de miel de 1-2 kg
  • ulei de masline 100 ml
  • usturoi
  • 1 punga magina Knorr cu ierburi aromate

Raporteaza reteta

Retete
de simonaa
Dulceata de mure

Dulceata de mure

Murele se spala, se scurg si se pun intr-o oala cu zaharul pana ce acesta se topeste. Zaharul se

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Conserve si muraturi
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Cozonacul si painea se rup cuburi si se inmoaie in lapte. Se storc de lapte si se adauga un strat

6 voturi    5 comentarii
1h
Budinci
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Frigarui