autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

,,Pulpa de miel la cuptor umpluta cu legume mexicane''

Autor: Marina Carpone (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marina Carpone (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 ianuarie 2006

Ingrediente
-o pulpa de miel 2 kg, -500 mil de vin rosu, -20 g menta, -100g usturoi, -20 g baze pentru mincaruri (knorr), -100g susan, -100g miere, -150g ulei, pentru bait, -2 pahare de vin alb/3 foi de dafin /boabe de mustar /boabe de piper/un catel usturoi., Pentru umplutura:, -o punga de legume mexicane la 300g, -cascamal ras 300g, -piper.002g

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

16 voturi

Mod de preparare

E bine de stiut ca o friptura de miel frageda este buna atunci cind este tinuta 3 -4 ore la un bait si va recomand sa tineti carnea in acest sos realizat din : 2 pahare de vin /piper boabe ,boabe de mustar ,foi de dafin /crengute de cimbru.
Se dezoseaza carnea de pe linga os astfel ca pulpa sa fie ca o foaie in momentul indepartari osului , si se tine in sosul obtinut (sus scris) circa 3-4 ore.Dupa acest timp carnea scoate din sos se condimenteaza pe ambele parti : cu baze pentru mincaruri, menta usturoul pisat .
Se intinde pe masa de lucru se unge cu ulei se adauga peste aceasta legumele mexicane cascavalul ras , piper dupa gustmararul verde,se ruleaza se unge cu miere toata suprafata pulpei se presara susanul .
Se infasoara intr-intr-o folie de aluminie se leaga cu o ata mai groasa de la un capat pornind si terminind la celalalt se pune intr-o tava adinca si se toarne sosul folosit la fragezimea carni se da la cutorul bine incins circa 1ora completindu-se cu vin indoit si menta pisata cu apa.
Dupa acest timp pulpa se scoate se lasa 10 minute sa se raceasca se indeparteaza ata cu care a fost legata folia se indeparteaza acestea ,si se serveste ca fel de baza.POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra ",,Pulpa de miel la cuptor umpluta cu legume mexicane''" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Praz invelit in Sunca(Bacon)

Praz invelit in Sunca(Bacon)

Se taie prazul cam 10 bucati mai mari cam 8-10 cm, care se invelesc in sunca(bacon)se prind cu scobitori

12 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne
Rulada Laura

Rulada Laura

Carnea batuta se face cu sare , piper si enibahar pe ambele parti. Pe o parte se unge cu mustar,

18 voturi    12 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

  • -o pulpa de miel 2 kg
  • -500 mil de vin rosu
  • -20 g menta
  • -100g usturoi
  • -20 g baze pentru mincaruri (knorr)
  • -100g susan
  • -100g miere
  • -150g ulei
  • pentru bait
  • -2 pahare de vin alb/3 foi de dafin /boabe de mustar /boabe de piper/un catel usturoi.
  • Pentru umplutura:
  • -o punga de legume mexicane la 300g
  • -cascamal ras 300g
  • -piper.002g

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Arme sfaramate