autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

,,Pulpa de miel la cuptor umpluta cu legume mexicane''

Autor: Marina Carpone (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marina Carpone (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 ianuarie 2006

Ingrediente
-o pulpa de miel 2 kg, -500 mil de vin rosu, -20 g menta, -100g usturoi, -20 g baze pentru mincaruri (knorr), -100g susan, -100g miere, -150g ulei, pentru bait, -2 pahare de vin alb/3 foi de dafin /boabe de mustar /boabe de piper/un catel usturoi., Pentru umplutura:, -o punga de legume mexicane la 300g, -cascamal ras 300g, -piper.002g

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

16 voturi

Mod de preparare

E bine de stiut ca o friptura de miel frageda este buna atunci cind este tinuta 3 -4 ore la un bait si va recomand sa tineti carnea in acest sos realizat din : 2 pahare de vin /piper boabe ,boabe de mustar ,foi de dafin /crengute de cimbru.
Se dezoseaza carnea de pe linga os astfel ca pulpa sa fie ca o foaie in momentul indepartari osului , si se tine in sosul obtinut (sus scris) circa 3-4 ore.Dupa acest timp carnea scoate din sos se condimenteaza pe ambele parti : cu baze pentru mincaruri, menta usturoul pisat .
Se intinde pe masa de lucru se unge cu ulei se adauga peste aceasta legumele mexicane cascavalul ras , piper dupa gustmararul verde,se ruleaza se unge cu miere toata suprafata pulpei se presara susanul .
Se infasoara intr-intr-o folie de aluminie se leaga cu o ata mai groasa de la un capat pornind si terminind la celalalt se pune intr-o tava adinca si se toarne sosul folosit la fragezimea carni se da la cutorul bine incins circa 1ora completindu-se cu vin indoit si menta pisata cu apa.
Dupa acest timp pulpa se scoate se lasa 10 minute sa se raceasca se indeparteaza ata cu care a fost legata folia se indeparteaza acestea ,si se serveste ca fel de baza.POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra ",,Pulpa de miel la cuptor umpluta cu legume mexicane''" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocana de miel cu smantana si mamaliguta

Tocana de miel cu smantana si mamaliguta

Taiem carnea de miel in bucati nu prea mari, o spalam bine si o lasam pe un servet de hartie sa se

4 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Cotlet cu ciuperci la cuptor

Cotlet cu ciuperci la cuptor

Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt. Ciupercile le spalam si le taiem feliute. Ardeiul kapia

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

  • -o pulpa de miel 2 kg
  • -500 mil de vin rosu
  • -20 g menta
  • -100g usturoi
  • -20 g baze pentru mincaruri (knorr)
  • -100g susan
  • -100g miere
  • -150g ulei
  • pentru bait
  • -2 pahare de vin alb/3 foi de dafin /boabe de mustar /boabe de piper/un catel usturoi.
  • Pentru umplutura:
  • -o punga de legume mexicane la 300g
  • -cascamal ras 300g
  • -piper.002g

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ciorba ardeleneasca cu pui
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania