E bine de stiut ca o friptura de miel frageda este buna atunci cind este tinuta 3 -4 ore la un bait si va recomand sa tineti carnea in acest sos realizat din : 2 pahare de vin /piper boabe ,boabe de mustar ,foi de dafin /crengute de cimbru.
Se dezoseaza carnea de pe linga os astfel ca pulpa sa fie ca o foaie in momentul indepartari osului , si se tine in sosul obtinut (sus scris) circa 3-4 ore.Dupa acest timp carnea scoate din sos se condimenteaza pe ambele parti : cu baze pentru mincaruri, menta usturoul pisat .
Se intinde pe masa de lucru se unge cu ulei se adauga peste aceasta legumele mexicane cascavalul ras , piper dupa gustmararul verde,se ruleaza se unge cu miere toata suprafata pulpei se presara susanul .
Se infasoara intr-intr-o folie de aluminie se leaga cu o ata mai groasa de la un capat pornind si terminind la celalalt se pune intr-o tava adinca si se toarne sosul folosit la fragezimea carni se da la cutorul bine incins circa 1ora completindu-se cu vin indoit si menta pisata cu apa.
Dupa acest timp pulpa se scoate se lasa 10 minute sa se raceasca se indeparteaza ata cu care a fost legata folia se indeparteaza acestea ,si se serveste ca fel de baza.POFTA BUNA!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii