Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

Ingrediente

  • 2 pulpe de miel
  • 2-3 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 200 ml vin
  • 1 lingura untura
  • frunze coriandru verde
  • frunze marar verde
  • sare
  • boia
  • piper
  • pentru marinada:
  • ulei
  • zeama de lamaie
  • frunze de coriandru
  • sare
  • piper
  • 1 pahar vin

Mod de preparare

Pregatim marinada in care vom tine macar 2-3 ore , pulpele de miel bine spalate ,sterse si portionate.

Dupe ce le-am scos din marinada le dam cu putina boia.

Taiem ceapa si usturoiul verde marunt si le asezam intr-o tava pe care am uns-o cu untura.

Deasupra asezam pulpele si mai presaram ceapa si usturoi verde.

Adaugam vinul si introducem tava la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade, pentru aproximativ 50-60 de minute.

Inlaturam verdeturile de deasupra, intoarcem pulpele si punem peste ele frunze verzi de coriandru.

Mai lasam friptura la cuptor pentru 10-15 minute sa se rumeneasca.

Servim friptura alaturi de cartofi piure si salata verde.

Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/05/pulpa-de-miel-pe-pat-de-ceapa-si.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci