Pregatim marinada in care vom tine macar 2-3 ore , pulpele de miel bine spalate ,sterse si portionate.
Dupe ce le-am scos din marinada le dam cu putina boia.
Taiem ceapa si usturoiul verde marunt si le asezam intr-o tava pe care am uns-o cu untura.
Deasupra asezam pulpele si mai presaram ceapa si usturoi verde.
Adaugam vinul si introducem tava la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade, pentru aproximativ 50-60 de minute.
Inlaturam verdeturile de deasupra, intoarcem pulpele si punem peste ele frunze verzi de coriandru.
Mai lasam friptura la cuptor pentru 10-15 minute sa se rumeneasca.
Servim friptura alaturi de cartofi piure si salata verde.
Pofta mare sa aveti !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/05/pulpa-de-miel-pe-pat-de-ceapa-si.html

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii