autor:

Sidy

» » Fripturi

Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2014

Ingrediente
2 pulpe de miel, 2-3 legaturi ceapa verde, 2 legaturi usturoi verde, 200 ml vin, 1 lingura untura, frunze coriandru verde, frunze marar verde, sare, boia, piper, pentru marinada:, ulei, zeama de lamaie, frunze de coriandru, sare, piper, 1 pahar vin

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Pregatim marinada in care vom tine macar 2-3 ore , pulpele de miel bine spalate ,sterse si portionate.
Dupe ce le-am scos din marinada le dam cu putina boia.
Taiem ceapa si usturoiul verde marunt si le asezam intr-o tava pe care am uns-o cu untura.
Deasupra asezam pulpele si mai presaram ceapa si usturoi verde.
Adaugam vinul si introducem tava la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade, pentru aproximativ 50-60 de minute.
Inlaturam verdeturile de deasupra, intoarcem pulpele si punem peste ele frunze verzi de coriandru.
Mai lasam friptura la cuptor pentru 10-15 minute sa se rumeneasca.
Servim friptura alaturi de cartofi piure si salata verde.
Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/05/pulpa-de-miel-pe-pat-de-ceapa-si.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi de porc in crusta de alune, umplut cu prune uscate

Muschi de porc in crusta de alune, umplut cu prune uscate

Perele: Curatam perele de coaja si lasam coditele. Lasam un guler de coaja in jurul coditelor.

0 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Carne de vita in bait de vanat

Carne de vita in bait de vanat

Se fierbe vinul la foc iute si se adauga toate ingredientele,Se fierbe pana se ingroasa.Dupa ce s-a

11 voturi    5 comentarii
2h 50 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 2 pulpe de miel
  • 2-3 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 200 ml vin
  • 1 lingura untura
  • frunze coriandru verde
  • frunze marar verde
  • sare
  • boia
  • piper
  • pentru marinada:
  • ulei
  • zeama de lamaie
  • frunze de coriandru
  • sare
  • piper
  • 1 pahar vin

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

69 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

228 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

25 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ceafa de porc in foietaj