Pulpa de miel umpluta

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Pulpa de miel umpluta

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel din fata
  • 1 Kg maruntaie de miel
  • 500 g carne de porc grasa
  • 3 oua
  • 100 ml.ulei
  • usturoi si patrunjel verde
  • sare, piper

Mod de preparare

Se pune la fiert mai intai carnea de porc apoi maruntaiele de miel, cand sunt aproape fierte se scot din apa si cand s-au racit le dam prin masina de tocat carne.

Se adauga ouale, usturoiul si patrunjelul verde focat marunt si se framanta bine, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Desfacem cu atentie pielita de pe pulpa pana cand formam un buzunarin care introducem compozitia si coasem bine pielita pentru a nu iesi in afara in timpul coacerii.

Pulpa astfel pregatita se pune in tava impreuna cu uleiul si se asezoneaza cu patrunjel verde si se condimenteaza cu sare si piper.

Se introduce la cuptor circa o ora pana cand carnea este bine facuta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise