Pulpa de miel umpluta

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Pulpa de miel umpluta

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel din fata
  • 1 Kg maruntaie de miel
  • 500 g carne de porc grasa
  • 3 oua
  • 100 ml.ulei
  • usturoi si patrunjel verde
  • sare, piper

Mod de preparare

Se pune la fiert mai intai carnea de porc apoi maruntaiele de miel, cand sunt aproape fierte se scot din apa si cand s-au racit le dam prin masina de tocat carne.

Se adauga ouale, usturoiul si patrunjelul verde focat marunt si se framanta bine, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Desfacem cu atentie pielita de pe pulpa pana cand formam un buzunarin care introducem compozitia si coasem bine pielita pentru a nu iesi in afara in timpul coacerii.

Pulpa astfel pregatita se pune in tava impreuna cu uleiul si se asezoneaza cu patrunjel verde si se condimenteaza cu sare si piper.

Se introduce la cuptor circa o ora pana cand carnea este bine facuta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor