autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de porc in sos cu bulion si mamaliga

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 septembrie 2010

Ingrediente
500-600 g pulpa de porc proaspata, 1 ceapa mare, 80-100 ml ulei, 2 lingurite boia, piper, vegta, 2 linguri faina, 1 cana bulion(cam 250 ml), patrunjel verde, 1 frunza de dafin.

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

10 voturi

Mod de preparare

Intro cratita, punem uleiul la incins, adaugam ceapa (curatata, spalata, taiata marunt), calim pana devine sticloasa, punem carnea spalata si taiata bucatele, amestecam mereu pana se prajeste carnea, adaugam boia, vegeta, piper, dafinul, apoi f. putina apa. Fierbem la foc mic si complatam apa cand scade. In momentul in care s-a fiert carnea, separat intrun bol, amestecam faina cu bulionul si adaugam peste carne, amestecand sa nu se faca cocoloase, lasam sa dea in clocot, sa se ingroase sosul. Stingem focul si presaram verdeata. Se serveste cu mamaliguta calda sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos cu bulion si mamaliga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de curcan la cuptor

Friptura de curcan la cuptor

Pulpa de curcan o spalam si o taiem cam in trei bucati. Ceapa si usturoiul verde le spalam bine

37 voturi    1 comentariu
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Cous cous in stil indian

Cous cous in stil indian

Se spala pieptul de pui si se sterge cu un prosop de bucatarie apoi se taie fasii de grosimea unui

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

10 voturi

Ingrediente

  • 500-600 g pulpa de porc proaspata
  • 1 ceapa mare
  • 80-100 ml ulei
  • 2 lingurite boia
  • piper
  • vegta
  • 2 linguri faina
  • 1 cana bulion(cam 250 ml)
  • patrunjel verde
  • 1 frunza de dafin.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Ciocanele de pui umplute si infofolite