Pulpa de porc in sos cu bulion si mamaliga

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata
Pulpa de porc in sos cu bulion si mamaliga

Ingrediente

  • 500-600 g pulpa de porc proaspata
  • 1 ceapa mare
  • 80-100 ml ulei
  • 2 lingurite boia
  • piper
  • vegta
  • 2 linguri faina
  • 1 cana bulion(cam 250 ml)
  • patrunjel verde
  • 1 frunza de dafin.

Mod de preparare

Intro cratita, punem uleiul la incins, adaugam ceapa (curatata, spalata, taiata marunt), calim pana devine sticloasa, punem carnea spalata si taiata bucatele, amestecam mereu pana se prajeste carnea, adaugam boia, vegeta, piper, dafinul, apoi f. putina apa. Fierbem la foc mic si complatam apa cand scade. In momentul in care s-a fiert carnea, separat intrun bol, amestecam faina cu bulionul si adaugam peste carne, amestecand sa nu se faca cocoloase, lasam sa dea in clocot, sa se ingroase sosul. Stingem focul si presaram verdeata. Se serveste cu mamaliguta calda sau rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor