autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de porc in sos cu bulion si mamaliga

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 septembrie 2010

Ingrediente
500-600 g pulpa de porc proaspata, 1 ceapa mare, 80-100 ml ulei, 2 lingurite boia, piper, vegta, 2 linguri faina, 1 cana bulion(cam 250 ml), patrunjel verde, 1 frunza de dafin.

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Intro cratita, punem uleiul la incins, adaugam ceapa (curatata, spalata, taiata marunt), calim pana devine sticloasa, punem carnea spalata si taiata bucatele, amestecam mereu pana se prajeste carnea, adaugam boia, vegeta, piper, dafinul, apoi f. putina apa. Fierbem la foc mic si complatam apa cand scade. In momentul in care s-a fiert carnea, separat intrun bol, amestecam faina cu bulionul si adaugam peste carne, amestecand sa nu se faca cocoloase, lasam sa dea in clocot, sa se ingroase sosul. Stingem focul si presaram verdeata. Se serveste cu mamaliguta calda sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos cu bulion si mamaliga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
TOCANITA DE FICAT DE VITA

TOCANITA DE FICAT DE VITA

Se pune ceapa la prajit(se pune putina sare,putina, pt prajirea cepei),apoi boiaua,usturoiul, taiat

10 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Rulada de carne tocata

Rulada de carne tocata

Se taie ceapa marunt si se caleste in uleiul de masline pana ia o culoare aurie. Se fierb 3 oua

15 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • 500-600 g pulpa de porc proaspata
  • 1 ceapa mare
  • 80-100 ml ulei
  • 2 lingurite boia
  • piper
  • vegta
  • 2 linguri faina
  • 1 cana bulion(cam 250 ml)
  • patrunjel verde
  • 1 frunza de dafin.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Musaca - carne si cartofi