1.Muschiul spalat si zvantat se intinde cu ciocanul de snitele,intr-o felie goasa de cca 1 cm ,apoi se sareaza si se condimenteaza,pe ambele parti.
2.Se fierb cateva minute legumele si cei 2 morcovi intregi in apa cu sare,apoi se scurg bine intr-o sita.
3.Pe pulpa condimentata se aseaza legumele fierte intr-un strat uniform,pe toata suprafata apoi se aseaza cei 2 morcovi de-a lungul ei,se ruleaza cu grija,apoi se aseaza pe prapurul intins.Deasupra ruladei se presara feliile de usturoi si 2-3 foi de dafin si se impacheteaza in prapur.Pulpa impachetata se aseaza intr-o tavita unsa cu ulei,se toarna si vinul si se da la cuptor,cca 45 de minute,la foc potrivit,udandu-se din cand in cand cu sosul din tavita.Se portioneaza in felii potrivite dupa ce s-a racorit putin.Se poate servi alaturi de cartofi nature la cuptor si servit un vin alb sec sau demidulce.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii