1.Muschiul spalat si zvantat se intinde cu ciocanul de snitele,intr-o felie goasa de cca 1 cm ,apoi se sareaza si se condimenteaza,pe ambele parti.
2.Se fierb cateva minute legumele si cei 2 morcovi intregi in apa cu sare,apoi se scurg bine intr-o sita.
3.Pe pulpa condimentata se aseaza legumele fierte intr-un strat uniform,pe toata suprafata apoi se aseaza cei 2 morcovi de-a lungul ei,se ruleaza cu grija,apoi se aseaza pe prapurul intins.Deasupra ruladei se presara feliile de usturoi si 2-3 foi de dafin si se impacheteaza in prapur.Pulpa impachetata se aseaza intr-o tavita unsa cu ulei,se toarna si vinul si se da la cuptor,cca 45 de minute,la foc potrivit,udandu-se din cand in cand cu sosul din tavita.Se portioneaza in felii potrivite dupa ce s-a racorit putin.Se poate servi alaturi de cartofi nature la cuptor si servit un vin alb sec sau demidulce.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii