Carne o o facem pe gratar. Intre timp, punem intr-o tigaie 1 lingura de ulei in care prajim baconul, apoi adaugam usturoiul taiat marun, stingem cu zeama de la lamaie si 200 ml apa. Lasam sa fiarba 5 min, dupa care adaugam pulpa fripta. Mai lasam 3 min. si dam deoparte tigaia. Curatam cartofii, ii taiam in cubulete mai mari si ii punem la fiert cu putina sare. Cand sunt gata, scurgem zeama si ii punem la prajit. Cand sunt gata, incalzim pulpa cu sosul. Potrivim de sare si piper. Pe un platou, se asaza cartofii si deasupra se pune pulpa cu sosul format si baconul. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii