Spalam pulpele,dam pielita cu grija la o parte,taiem carnea de pe pulpe.
Se scot atele si se taie carnea bucati potrivite.
Se caleste ceapa,usturoiul,ardeiul si carnea in uleiul de masline.Se condimenteaza dupa gust.
Tragem de pe foc,lasam sa se raceasca,,apoi umplem pielitele cu aceasta compozitie,si le asezam in tava.
Turnam sosul peste ele si dam la cuptor pana se rumesc.
Noi am servit cu cartofi copti la cuptor garnisiti cu sos de usturoi deasupra.
Pofta buna!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii