Se spala bine pulpele de pui, se dau prin faina, se sareaza si pipereaza dupa gust. Se prajesc apoi pana ce se rumenesc pe toate partile si se scot pe o farfurie. Se acopera cu folie de aluminiu.
Ardeii se curata si se taie julienne. Ceapa se taie solzisori. In uleiul in care am prajit pulpele se calesc ardeii si ceapa. Se adauga si cateii de usturoi amestecand mereu.
Cand s-au calit bine se scot si se aseaza intr-o tava. Peste legume asezam pulpele de pui prajite. Stropim cu 4-5 linguri de supa de pui si presaram boia, cimbru si patrunjel. Dam apoi la cuptor 15-20 de minute.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii