Se spala bine pulpele de pui, se dau prin faina, se sareaza si pipereaza dupa gust. Se prajesc apoi pana ce se rumenesc pe toate partile si se scot pe o farfurie. Se acopera cu folie de aluminiu.
Ardeii se curata si se taie julienne. Ceapa se taie solzisori. In uleiul in care am prajit pulpele se calesc ardeii si ceapa. Se adauga si cateii de usturoi amestecand mereu.
Cand s-au calit bine se scot si se aseaza intr-o tava. Peste legume asezam pulpele de pui prajite. Stropim cu 4-5 linguri de supa de pui si presaram boia, cimbru si patrunjel. Dam apoi la cuptor 15-20 de minute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii