Se spala bine pulpele de pui, se dau prin faina, se sareaza si pipereaza dupa gust. Se prajesc apoi pana ce se rumenesc pe toate partile si se scot pe o farfurie. Se acopera cu folie de aluminiu.
Ardeii se curata si se taie julienne. Ceapa se taie solzisori. In uleiul in care am prajit pulpele se calesc ardeii si ceapa. Se adauga si cateii de usturoi amestecand mereu.
Cand s-au calit bine se scot si se aseaza intr-o tava. Peste legume asezam pulpele de pui prajite. Stropim cu 4-5 linguri de supa de pui si presaram boia, cimbru si patrunjel. Dam apoi la cuptor 15-20 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii