Pasul 1:
Zdrobim usturoiul intr-un bol in care vom pregati marinata pentru pui. Peste usturoi punem laptele si sare si amestecam.
Punem pulpele de pui in amestecul de lapte si usturoi si le lasam in frigider acoperite timp de minim o ora.
Pasul 2:
Dupa o jumatate de ora incalzim cuptorul.
Punem mustarul intr-un bol. Adaugam uleiul, zaharul, boia dulce, boia iute, piper macinat si amestecam bine toate aceste ingredientele pana cand obtinem o pasta.
Pasul 3:
Pregatim un vas termorezistent.
Scoatem pulpele de pui din marinata (in care au stat minim o ora) si le stergem cu un prosop absorbant.
Pasul 4:
Trecem pulpele de pui prin amestecul de mustar pe toate partile si le asezam in vasul pregatit pentru cuptor.
Introducem vasul in cuptorul incalzit.
Pasul 5:
Cand pulpele sunt rumenite, scoatem vasul din cuptor.
Intoarcem pulpele de pui si pe cealalta parte si punem tava din nou in cuptor.
Pasul 6:
Cand carnea de pui este rumenita pe toate partile, scoatem tava din cuptor.
Pasul 7:
Servim pulpele de pui in crusta de mustar calde, cu garnitura de legume.
POFTA BUNA!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii