Pulpe de Pui cu Mustar la Cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de Pui cu Mustar la Cuptor

Ingrediente

  • 5-6 pulpe de pui spalate si sterse
  • 500 ml de lapte dulce
  • 5-6 catei de usturoi curatati si spalati
  • 3-4 linguri de mustar
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
  • o jumatate de lingurita de boia dulce
  • o jumatate de lingurita de boia iute
  • o jumatate de lingurita de zahar
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Pasul 1:

Zdrobim usturoiul intr-un bol in care vom pregati marinata pentru pui. Peste usturoi punem laptele si sare si amestecam.

Punem pulpele de pui in amestecul de lapte si usturoi si le lasam in frigider acoperite timp de minim o ora.

Pasul 2:

Dupa o jumatate de ora incalzim cuptorul.

Punem mustarul intr-un bol. Adaugam uleiul, zaharul, boia dulce, boia iute, piper macinat si amestecam bine toate aceste ingredientele pana cand obtinem o pasta.

Pasul 3:

Pregatim un vas termorezistent.

Scoatem pulpele de pui din marinata (in care au stat minim o ora) si le stergem cu un prosop absorbant.

Pasul 4:

Trecem pulpele de pui prin amestecul de mustar pe toate partile si le asezam in vasul pregatit pentru cuptor.

Introducem vasul in cuptorul incalzit.

Pasul 5:

Cand pulpele sunt rumenite, scoatem vasul din cuptor.

Intoarcem pulpele de pui si pe cealalta parte si punem tava din nou in cuptor.

Pasul 6:

Cand carnea de pui este rumenita pe toate partile, scoatem tava din cuptor.

Pasul 7:

Servim pulpele de pui in crusta de mustar calde, cu garnitura de legume.

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise