Pulpe de pui dezosate cu marinada de sirop de curmale (silan) si chilly

Timp pregatire
30 minute
Pulpe de pui dezosate cu marinada de sirop de curmale (silan) si chilly

Ingrediente

  • (cantitatile sunt pentru 1/2 kg carne pulpe de pui dezosate )
  • 2 linguri miere de curmale
  • 100 ml vin rosu
  • 1 lingura sos Tabasco
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri sos de soia
  • sare, piper

Mod de preparare

Maruntim usturoiul si il adaugam impreuna cu celelalte ingrediente intr-un castron. Amestecam pana obtinem o marinada omogena. Adaugam pulpele de pui dezosate, acoperim castronul cu capac sau film alimentara si le lasam in frigider pentru cel putin 3 ore.

Se scoate carnea, se scurge putin si se poate pune pe gratar (caldura moderata), caci se fac destul de repede. Se poate servi cu sosuri gen tahini sau cu legume/salate dupa preferinta.

Mai multe delicii interesante gasiti pe blogul www.furnicuta-boscodina.com.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci