Pulpe de pui dezosate cu marinada de sirop de curmale (silan) si chilly

Timp pregatire
30 minute
Pulpe de pui dezosate cu marinada de sirop de curmale (silan) si chilly

Ingrediente

  • (cantitatile sunt pentru 1/2 kg carne pulpe de pui dezosate )
  • 2 linguri miere de curmale
  • 100 ml vin rosu
  • 1 lingura sos Tabasco
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri sos de soia
  • sare, piper

Mod de preparare

Maruntim usturoiul si il adaugam impreuna cu celelalte ingrediente intr-un castron. Amestecam pana obtinem o marinada omogena. Adaugam pulpele de pui dezosate, acoperim castronul cu capac sau film alimentara si le lasam in frigider pentru cel putin 3 ore.

Se scoate carnea, se scurge putin si se poate pune pe gratar (caldura moderata), caci se fac destul de repede. Se poate servi cu sosuri gen tahini sau cu legume/salate dupa preferinta.

Mai multe delicii interesante gasiti pe blogul www.furnicuta-boscodina.com.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise