Maruntim usturoiul si il adaugam impreuna cu celelalte ingrediente intr-un castron. Amestecam pana obtinem o marinada omogena. Adaugam pulpele de pui dezosate, acoperim castronul cu capac sau film alimentara si le lasam in frigider pentru cel putin 3 ore.
Se scoate carnea, se scurge putin si se poate pune pe gratar (caldura moderata), caci se fac destul de repede. Se poate servi cu sosuri gen tahini sau cu legume/salate dupa preferinta.
Mai multe delicii interesante gasiti pe blogul www.furnicuta-boscodina.com.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii