autor:

Fara foto

» » Fripturi

PULPE DE PUI LA CUPTOR

Autor: ioana boureci (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 31 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ioana boureci (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 31 octombrie 2008

Ingrediente
pulpe de pui, magi de pui,sare,piper,salsa de soja,ardei verde si rosu,ulei de masline,apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele se curata bine si se ung cu mustar. Cubul maggi se farama si se pune peste pulpe. Se adauga sarea si piperul. Se aseaza in tava si se toarna ulei de masline. Se toarna si putina salsa de soja peste fiecare pulpa si ardeiul rosu si verde taiat bucati. Se adauga jumatate de pahar de apa in tava. Tava se introduce in cuptorul preincalzit la 180gr. Cand pulpele se intorc pt prima data de pe o parte pe alta se mai adauga putina salsa de soja peste ele. Se scot din cuptor cand sunt bine rumenite.
Daca ti-a placut reteta noastra "PULPE DE PUI LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu fasole verde la cuptor

Pulpe de pui cu fasole verde la cuptor

Pulpele se pun la fiert in apa cu sare, piper, boia, cimbru ( sau oregano, sau rozmarin). Cind sint

13 voturi    5 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe de pui cu vin si mujdei de usturoi la cuptor

Pulpe de pui cu vin si mujdei de usturoi la cuptor

Pulpele de pui se spala , se lasa la scurs , se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu

20 voturi    9 comentarii
50 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

    N-am pus pana acum mustar la pulpe, dar cred ca le un gust bun.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • pulpe de pui, magi de pui,sare,piper,salsa de soja,ardei verde si rosu,ulei de masline,apa

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

N-am pus pana acum mustar la pulpe, dar cred ca le un gust bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulouri de pui invelite in bacon cu garnitura de fasole verde