autor:

Fara foto

» » Fripturi

PULPE DE PUI LA CUPTOR

Autor: andreea damian (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea damian (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
6 pulpe ( ciocanele ), 2 catei usturoi, 1 sticla bere, foi dafin 3 buc, piper boabe 10 buc, condimente pui, miere 2 lingurite

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se aseaza in tava unsa cu unt pulpele condimentate. Se adauga boabele de piper si foile de dafin, iar berea se amesteca cu mierea si se toarna peste pulpe. Tava se acopera cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor.
Se servesc langa cartofi natur
Daca ti-a placut reteta noastra "PULPE DE PUI LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

Spalam pulpele si le asezam pe patul de legume.Le stropim cu uleiul,adaugam condimente,apa si lasam

6 voturi    3 comentarii
50h
Mancaruri cu carne
PULPE DE PUI LA CUPTOR CU CARTOFI NOI

PULPE DE PUI LA CUPTOR CU CARTOFI NOI

Se spala pulpele,se aseaza in tava,cartofii se spala si se taie pe lungine,se pun peste pulpe,rosia

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

    Eu nu am pus bere la pulpele mele, ci am pus bulion ca imi place sosul rosu.

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 pulpe ( ciocanele )
  • 2 catei usturoi
  • 1 sticla bere
  • foi dafin 3 buc
  • piper boabe 10 buc
  • condimente pui
  • miere 2 lingurite

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Eu nu am pus bere la pulpele mele, ci am pus bulion ca imi place sosul rosu.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Iepure umplut, servit cu sos