autor:

FLORINEL

» » Fripturi

pulpe de pui marinate

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Ingrediente
-8 pulpe de pui superioare, dezosate fara pielita, -150 g bulion, -3 lingiri ulei masline, -sare piper alb, -oregano

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele dezosate se taie bucati, cam in 4 fiecare pulpa, se amesteca bulionul cu uleiul , condimentele si se pun bucatile de carne. Se tin la frigider prefarabili de la o zi la alta .
Eu le prajesc in grill, pe aragaz.Dar e bun si pe gratar.
Garnitura dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "pulpe de pui marinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui marinate in iaurt ,facute la ceaun

Pulpe de pui marinate in iaurt ,facute la ceaun

Se spala si se curata pulpele de pui.Intr-un castron se amesteca iaurtul cu condimentul 7 spices,sare

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Pulpe de pui marinate in vin cu sote de mazare

Pulpe de pui marinate in vin cu sote de mazare

Curatam,spalam si lasam la scurs pulpele. In acest timp ne ocupam de marinata. Curatam usturoiul,il

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 31 iulie 2008

    Nu am pus niciodata bulion la friptura, o sa incerc si eu. Sunt tare curioasa cum este :)

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -8 pulpe de pui superioare
  • dezosate fara pielita
  • -150 g bulion
  • -3 lingiri ulei masline
  • -sare piper alb
  • -oregano

Raporteaza reteta

Fara foto

ana maria lengher (Chef de cuisine)

Nu am pus niciodata bulion la friptura, o sa incerc si eu. Sunt tare curioasa cum este :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui pe pat de cartofi