Autor:
Menuca (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 08 septembrie 2009
Ingrediente
-pulpe de pui, -sare mare de bucatarie, -piper,sare,o lingurita de miere
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se spala bine pulpele si se pun la scurs intr-un servet de bucatarie.Pulpele uscate bine se condimenteaza cu sare,pier si pe pelita deasupra se ung cu putina miere.Se ia o tava ,sa fie smaltuita pt. a nu rugini de la sare,pe fundul tavii se pune un strat de sare mare de bucatarie,gros de doua degete,peste care se aseaza pulpele codimentate.In cuptorul preincalzit se pune tava,se lasa 30 minute,se mai verifica din cand in cand,la foc moderat.Se servesc cu pireu de cartofi,sau cartofi prajiti ,depinde de preferinta fiecaruia.
Pulpele desi sunt prajite pe sare nu i-au deloc sarea,sunt mai sanatoase asa pt. ca nu sunt prajite in grasime,se coc in sucul lor.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de sare la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
alina , 10 februarie 2010
eu am facut reteta de ceva vreme o am de la soacra mea dar este pui pe pat de sare se face la fel ca si pulpele si este delicios si sanatos incercati-l n-o sa va para rau pe cuvant
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009
Foarte bune!
COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009
N-am incercat pana acum, dar va cred pe cuvant ca-s faine
valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009
Delicioase...
iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
Foarte bune si traditionale.Am servit aceste placinte minunate la prima intilnire a celor din forum "gustos ro.''
iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
Arata excelent,felicitari!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009
Foarte bun.Merita sa incercati.
Sidy (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009
Of ce bunatate...! Eu fac pestele asa...dar am sa fac si pulpe ( fara pielita !)
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009
Menuca, bune pulpele astea, mi-e pofta de o portie asa cu pireu cum le-ai gatit tu.