autor:

Menuca

» » Fripturi

Pulpe de pui pe pat de sare la cuptor

Autor: Menuca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Menuca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 septembrie 2009

Ingrediente
-pulpe de pui, -sare mare de bucatarie, -piper,sare,o lingurita de miere

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

10 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pulpele si se pun la scurs intr-un servet de bucatarie.Pulpele uscate bine se condimenteaza cu sare,pier si pe pelita deasupra se ung cu putina miere.Se ia o tava ,sa fie smaltuita pt. a nu rugini de la sare,pe fundul tavii se pune un strat de sare mare de bucatarie,gros de doua degete,peste care se aseaza pulpele codimentate.In cuptorul preincalzit se pune tava,se lasa 30 minute,se mai verifica din cand in cand,la foc moderat.Se servesc cu pireu de cartofi,sau cartofi prajiti ,depinde de preferinta fiecaruia.
Pulpele desi sunt prajite pe sare nu i-au deloc sarea,sunt mai sanatoase asa pt. ca nu sunt prajite in grasime,se coc in sucul lor.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de sare la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc cu cartofi si sos bechamel

Friptura de porc cu cartofi si sos bechamel

Acesta este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa. Fripturile se fac cum doreste fiecare pe gratar

3 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Cotlete de porc cu mudei si mamaliguta

Cotlete de porc cu mudei si mamaliguta

Cotlete se sareaza si se pipereaza, se pun in tava cu ulei, cu 2-3 linguri de apa. Se lasa la cuptor

0 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Sandie (Chef de cuisine):

    Foarte gustoase, fragede, sanatoase. Am adaugat si putina paprika dulce pentru culoare iar pentru a proteja tava am pus o folie de aluminium peste care am pus sarea si ceea ce face si curatatul mai usor.

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Costy Dragomir , 15 mai 2017

    Foarte tare

  • Fara foto

    Tiberiu Szabo , 12 aprilie 2015

    am sa incerc maine

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

    Foarte, foarte buna!

    • Fara foto

      alina , 10 februarie 2010

      eu am facut reteta de ceva vreme o am de la soacra mea dar este pui pe pat de sare se face la fel ca si pulpele si este delicios si sanatos incercati-l n-o sa va para rau pe cuvant

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      Foarte bune!

    • COSTINELA  M.

      COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      N-am incercat pana acum, dar va cred pe cuvant ca-s faine

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      Delicioase...

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Foarte bune si traditionale.Am servit aceste placinte minunate la prima intilnire a celor din forum "gustos ro.''

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Arata excelent,felicitari!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Foarte bun.Merita sa incercati.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

      Of ce bunatate...! Eu fac pestele asa...dar am sa fac si pulpe ( fara pielita !)

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

      Menuca, bune pulpele astea, mi-e pofta de o portie asa cu pireu cum le-ai gatit tu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

10 voturi

Ingrediente

  • -pulpe de pui
  • -sare mare de bucatarie
  • -piper,sare,o lingurita de miere

Raporteaza reteta

Retete
de Menuca
Placinta pe lespede,ca la noi in Ardeal

Placinta pe lespede,ca la noi in Ardeal

Se framanta un aluat din faina ,drojdie,sare,zahar si apa cat cuprinde,se lasa un pic mai moale,cand

19 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Supa cu razalai

Supa cu razalai

Razalaii Din faina de grau,sare si apa se face un aluat ,care se framanta bine,trebuie sa fie ff

12 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Cod in crusta de malai si legume la abur

Cod in crusta de malai si legume la abur

Fileurile de cod,se curata,se spala,se transeaza ,se lasa la scurs pe prosop de hartie,apoi se sareaza

4 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste

Costy Dragomir

Foarte tare

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlet si carnati de porc in sos de vin la cuptor