Se curata pulpele si aripioarele (se pot face sau numai pulpe, sau numai aripioare, sau chiar un pui intreg, dupa dorinta), se spala si se lasa la uscat. Se condimenteaza bine si se aseaza intr-o tava in care am pus sare cam de un deget.
Se introduc la cuptor pentru cca o ora, si nu se intorc.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii