Pulpe de pui pe sare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui pe sare

Ingrediente

  • 700-800 g pulpe de pui superioare sau ciocanele
  • 1 Kg de sare mare

Mod de preparare

Se parlesc bucatile de carne, se asaza sarea intr-o tava cam de 1 cm grosime si se asaza carnea pe deasupra dupa ce a fost in prealabil stearsa cu servetele de excesul de apa. Se da la cuptor pentru o ora la 180 de grade.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor