autor:

Cristina Omer

» » Fripturi

Pulpe de pui pe sare

Autor: Cristina Omer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Omer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 decembrie 2010

Ingrediente
700-800 g pulpe de pui superioare sau ciocanele, 1 Kg de sare mare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se parlesc bucatile de carne, se asaza sarea intr-o tava cam de 1 cm grosime si se asaza carnea pe deasupra dupa ce a fost in prealabil stearsa cu servetele de excesul de apa. Se da la cuptor pentru o ora la 180 de grade.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe sare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui pe pat de sare la cuptor

Pulpe de pui pe pat de sare la cuptor

Se spala bine pulpele si se pun la scurs intr-un servet de bucatarie.Pulpele uscate bine se condimenteaza

10 voturi    12 comentarii
45 min
Fripturi
Pulpe de pui pe sare

Pulpe de pui pe sare

Maioneza de usturoi:5 catei de usturoi se piseaza in mojar si se amesteca cu 2 linguri ulei,1 lingurita

7 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cristina Omer

    Cristina Omer (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2010

    Chiar ies bune si nici nu e bataie de cap cu ele :)

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2010

    Nu e prea sarat???????????

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2010

    Am făcut o dată, cam demult, nici nu mai ştiu cum e! Bună idee!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2010

      Simplu si gustos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 700-800 g pulpe de pui superioare sau ciocanele
  • 1 Kg de sare mare

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina Omer
Tarta cu mere

Tarta cu mere

Se spala merele,se curata de coaja,se taie in jumatate,scobindu-se mijlocul. Intr-un vas termorezistent,mai

30 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se parlesc la flacara bucatelele de pui,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert aproximativ

22 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Piperchi

Piperchi

Se taie ardeii in patratele cu latura de 1 cm si se pun la prajit.Se lasa cam 15 minute,dupa care

23 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cristina Omer (Chef de cuisine)

Chiar ies bune si nici nu e bataie de cap cu ele :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
File de Porc cu Ananas