Ouale se bat bine impreuna cu condimentele.Eu am pus sare,piper si boia de ardei iute.
Se adauga berea,apoi faina cate putin.Pulpele se dau prin acest amestec,apoi se prajesc intr-o tigaie,cat sa se aureasca un pic crusta.
Se scot pe un prosop absorbant,apoi se pun intr-o tava unsa cu unt.Se dau la cuptor pana se rumenesc.
Tagliatelele se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata,se pun intr-o strecuratoare si se trec sub un jet de apa rece.
Ceapa tocata se caleste in 2-3 linguri de ulei.Cand este gata se da deoparte de pe foc,se adauga lingurita de faina si se amesteca repede,sa nu se formeze cocoloase.
Cate putin se adauga supa de carne amestecata cu smantana si branza topita,se pune din nou pe foc si se mai dau cateva clocote.Cand este aproape gata,se adauga usturoiul tocat.
Se formeaza \"cuiburi\" de tagliatelle,se toarna sosul deasupra si se orneaza cu frunze de marar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii