autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Paste si pizza

Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
Pentru pulpele in aluat avem nevoie de:, , 4 pulpe de pui fara pielita, 2 oua, 1 pahar de bere, condimente dupa preferinta, faina cat sa iasa un aluat mai gros decat cel de clatite, , Pentru garnitura avem nevoie de:, tagliatelle, 200 ml smantana, 1 ceapa, 2-3 catei usturoi, 1 lingurita faina, 200 ml supa de carne, 50 g branza topita

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Ouale se bat bine impreuna cu condimentele.Eu am pus sare,piper si boia de ardei iute.
Se adauga berea,apoi faina cate putin.Pulpele se dau prin acest amestec,apoi se prajesc intr-o tigaie,cat sa se aureasca un pic crusta.

Se scot pe un prosop absorbant,apoi se pun intr-o tava unsa cu unt.Se dau la cuptor pana se rumenesc.


Tagliatelele se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata,se pun intr-o strecuratoare si se trec sub un jet de apa rece.

Ceapa tocata se caleste in 2-3 linguri de ulei.Cand este gata se da deoparte de pe foc,se adauga lingurita de faina si se amesteca repede,sa nu se formeze cocoloase.


Cate putin se adauga supa de carne amestecata cu smantana si branza topita,se pune din nou pe foc si se mai dau cateva clocote.Cand este aproape gata,se adauga usturoiul tocat.

Se formeaza \"cuiburi\" de tagliatelle,se toarna sosul deasupra si se orneaza cu frunze de marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Macaroane cu ceapa si branza de oi

Macaroane cu ceapa si branza de oi

Cand clocoteste apa cu sarea si uleiul, adaug macaroanle. Las sa fiarba dupa prescriptiile de pe

13 voturi    6 comentarii
30 min
Paste si pizza
Tagliatelle cu somon si lime

Tagliatelle cu somon si lime

Somonul se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Incingem uleiul de masline intr-o tigaie,

6 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Anastasia

    Anastasia (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2009

    Am incercat sa fac doar sosul si mi-a placut mult.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 martie 2009

    Arata super. Cred ca merita incercat.

Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • Pentru pulpele in aluat avem nevoie de:
  • 4 pulpe de pui fara pielita
  • 2 oua
  • 1 pahar de bere
  • condimente dupa preferinta
  • faina cat sa iasa un aluat mai gros decat cel de clatite
  • Pentru garnitura avem nevoie de:
  • tagliatelle
  • 200 ml smantana
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 lingurita faina
  • 200 ml supa de carne
  • 50 g branza topita

Raporteaza reteta

Retete
de miha278
Smantanita

Smantanita

Foile: Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se framanta un aluat elastic. Se imparte in

58 voturi    23 comentarii
1h
Prajituri
Piept de pui crocant

Piept de pui crocant

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza. Fulgii

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Lamingtons

Lamingtons

Blatul: Ouale le-am mixat bine cu un praf de sare,pana si-au dublat volumul,apoi am adaugat pe rand

18 voturi    18 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Anastasia (Chef de cuisine)

Am incercat sa fac doar sosul si mi-a placut mult.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Penne cu piept de pui si ciuperci