Pulpite de pui pane cu trei feluri de piure

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Pulpite de pui pane cu trei feluri de piure

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • sare
  • piper
  • morcovi fierti
  • telina fiarte
  • mazare fiarta
  • 90 g unt
  • 4 linguri pesmet
  • Cantitatile de legume le alegeti voi, dupa ce cantitate de piure vreti sa faceti .

Mod de preparare

Prima data am spalat si curatat pulpele, le-am indepartat pielita, le-am taiat in doua si apoi le-am fiert impreuna cu morcovii si telina , in apa cu sare.

Am pus si mazarea la fiert in apa cu sare.

Cand legumele sunt fierte si carnea aproape fiarta si ea, le-am scos din supa si le-am tinut la cald.

Pulpele le-am condimentat si le-am trecut pe rand prin faina, ouale batute si apoi prin pesmet.

O tava am acoperito cu hartie de copt si am asezat pulpele pe ea.

Cuptorul a fost dinainte incalzit la 200 de grade C , am dat tava la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute pina s-au rumenit pulpitele, apoi le-am intors pentru 15-20 de minute pe partea cealalta, sa se rumeneasca frumos.

Am luat legumele fierte si am pregatit fiecare piure separat.

Am mixat morcovii cu blenderul de mana vertical, impreuna cu 30 g unt ,pina a iesit o pasta fina si pufoasa.

La fel am procedat, separat, cu telina si apoi cu mazarea.

Gustam piureurile si le asezonam daca mai este cazul.

Servim pulpitele alaturi de cate o portie din fiecare piure.Pe linga faptul ca vor avea o aroma deosebita, piureurile vor arata foarte elegant in farfurie, alaturi de pulpite.

Sa le mancati sanatosi, pofta mare !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/04/pulpite-de-pui-pane-cu-trei-feluri-de.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise