Prima data am spalat si curatat pulpele, le-am indepartat pielita, le-am taiat in doua si apoi le-am fiert impreuna cu morcovii si telina , in apa cu sare.
Am pus si mazarea la fiert in apa cu sare.
Cand legumele sunt fierte si carnea aproape fiarta si ea, le-am scos din supa si le-am tinut la cald.
Pulpele le-am condimentat si le-am trecut pe rand prin faina, ouale batute si apoi prin pesmet.
O tava am acoperito cu hartie de copt si am asezat pulpele pe ea.
Cuptorul a fost dinainte incalzit la 200 de grade C , am dat tava la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute pina s-au rumenit pulpitele, apoi le-am intors pentru 15-20 de minute pe partea cealalta, sa se rumeneasca frumos.
Am luat legumele fierte si am pregatit fiecare piure separat.
Am mixat morcovii cu blenderul de mana vertical, impreuna cu 30 g unt ,pina a iesit o pasta fina si pufoasa.
La fel am procedat, separat, cu telina si apoi cu mazarea.
Gustam piureurile si le asezonam daca mai este cazul.
Servim pulpitele alaturi de cate o portie din fiecare piure.Pe linga faptul ca vor avea o aroma deosebita, piureurile vor arata foarte elegant in farfurie, alaturi de pulpite.
Sa le mancati sanatosi, pofta mare !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/04/pulpite-de-pui-pane-cu-trei-feluri-de.html
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii