autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpite de pui pane cu trei feluri de piure

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 noiembrie 2014

Ingrediente
4 pulpe de pui, 2 oua, 150 g faina, sare, piper, morcovi fierti, telina fiarte, mazare fiarta, 90 g unt, 4 linguri pesmet, , Cantitatile de legume le alegeti voi, dupa ce cantitate de piure vreti sa faceti .

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Prima data am spalat si curatat pulpele, le-am indepartat pielita, le-am taiat in doua si apoi le-am fiert impreuna cu morcovii si telina , in apa cu sare.
Am pus si mazarea la fiert in apa cu sare.
Cand legumele sunt fierte si carnea aproape fiarta si ea, le-am scos din supa si le-am tinut la cald.
Pulpele le-am condimentat si le-am trecut pe rand prin faina, ouale batute si apoi prin pesmet.
O tava am acoperito cu hartie de copt si am asezat pulpele pe ea.
Cuptorul a fost dinainte incalzit la 200 de grade C , am dat tava la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute pina s-au rumenit pulpitele, apoi le-am intors pentru 15-20 de minute pe partea cealalta, sa se rumeneasca frumos.
Am luat legumele fierte si am pregatit fiecare piure separat.
Am mixat morcovii cu blenderul de mana vertical, impreuna cu 30 g unt ,pina a iesit o pasta fina si pufoasa.
La fel am procedat, separat, cu telina si apoi cu mazarea.
Gustam piureurile si le asezonam daca mai este cazul.
Servim pulpitele alaturi de cate o portie din fiecare piure.Pe linga faptul ca vor avea o aroma deosebita, piureurile vor arata foarte elegant in farfurie, alaturi de pulpite.
Sa le mancati sanatosi, pofta mare !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/04/pulpite-de-pui-pane-cu-trei-feluri-de.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite de pui pane cu trei feluri de piure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei cu cartofi la cuptor

Ficatei cu cartofi la cuptor

Se curata cartofii,se taie in patru. intr un vas de yena termorezistent se pune ulei ,se aseaza

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de porc

Tocanita din ficat de porc

Calesc ceapa foarte putin,adaug ficatul taiat bucati, spalat,scurs de apa.Las 5 minute sa se caleasca

31 voturi    13 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kamkrys75

    kamkrys75 (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2014

    Ce pofta de pulpite mi-ai facut!!Acum le execut! :*

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • sare
  • piper
  • morcovi fierti
  • telina fiarte
  • mazare fiarta
  • 90 g unt
  • 4 linguri pesmet
  • Cantitatile de legume le alegeti voi
  • dupa ce cantitate de piure vreti sa faceti .

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

225 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
kamkrys75

kamkrys75 (Chef de cuisine)

Ce pofta de pulpite mi-ai facut!!Acum le execut! :*

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Iepure toscan cu rozmarin