Curatati capsunele de codita.
Taiati fructul pasiunii pe jumatate si scoateti pulpa cu o lingurita.
Adaugati capsunile, fructul pasiuni, sucul de lamaie si zaharul in blender si mixati pana obtineti un piure.
Puneti toate ingredientele intr-un bol, adaugati gheata si amestecati cu un polonic pentru a se topi zaharul si omogeniza ingredientele.
Glazurati paharele de servire cu zahar - (stergeti gura paharului cu o felie de portocale apoi presarati usor zahar).
Party like a superkid :)
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii