Se curata și se taie morcovii, se încălzește o lingura de ulei de masline intr-o tigaie, gatitim morcovii pina la o culoare aurie.
Dacă este necesar, adăugați mai multă apă în timpul gătirii, astfel încât morcovii sa nu arda.
Scoateți morcovi pe hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de grăsime.
Prăjește slănina în tigaie unde ați utilizat pentru morcovi, fără a se adăuga grăsime,în același mod ca și morcovii.
Într-un castron, se bat 3 oua întregi,cu 5-6 linguri de brânză 0%(eu am folosit yaurt 0%). Se adauga sare, piper si nucsoara dupa gust.
Așezați patiserie într-un vas,se înțepa aluatul, se acopera partea de jos cu morcovi, apoi sunca, se acoperă cu amestecul de ou si branza, apoi se presara cu brânză (cascaval) rasă.
Coaceți aproximativ 30 de minute (in functie de cuptor) la 220 ° C (termostat 7-8).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii