Se curata și se taie morcovii, se încălzește o lingura de ulei de masline intr-o tigaie, gatitim morcovii pina la o culoare aurie.
Dacă este necesar, adăugați mai multă apă în timpul gătirii, astfel încât morcovii sa nu arda.
Scoateți morcovi pe hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de grăsime.
Prăjește slănina în tigaie unde ați utilizat pentru morcovi, fără a se adăuga grăsime,în același mod ca și morcovii.
Într-un castron, se bat 3 oua întregi,cu 5-6 linguri de brânză 0%(eu am folosit yaurt 0%). Se adauga sare, piper si nucsoara dupa gust.
Așezați patiserie într-un vas,se înțepa aluatul, se acopera partea de jos cu morcovi, apoi sunca, se acoperă cu amestecul de ou si branza, apoi se presara cu brânză (cascaval) rasă.
Coaceți aproximativ 30 de minute (in functie de cuptor) la 220 ° C (termostat 7-8).

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii