Se spală şi se scurg boabele de quinoa. Se încălzeşte o lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se adaugă ceapa tocată şi se căleşte 2 minute. Se adaugă apa, vinul şi sarea în tigaie. Când amestecul începe să fiarbă, se adaugă quinoa. Tigaia se acoperă, focul se micşorează şi se găteşte timp de 15 minute, până când quiona absoarbe apa. Se lasă să se răcească.
Într-un vas pentru salată se amestecă bine o lingură de ulei de măsline, sucul de lămâie şi piperul. Se adaugă quinoa, cireşele şi restul ingredientelor şi se amestecă.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii