autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Slow Cooking

Rata umpluta cu mere, gutui, dovleac si cartofi la Crock Pot

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 octombrie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 octombrie 2018

Ingrediente
-1 rata gotica, asa cam de 2 kg, -1 mar, -1 gutui, -o bucatica de dovleac, asa o felie potrivita, -1 cartof, -1 lingura sare, -1 lingurita rozmarin, -1 lingurita maghiran, -1 lingurita cimbrisor, -1 lingurita boia de ardei iute

Dificultate: Medie Timp: 5h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se foloseste o rata intreaga, se curata bine.

Se taie marul, dovleacul, gutuiul si cartoful cubulete, se pun intr-un vas. Se adauga ierburile aromate, sarea si boiaua de ardei, se amesteca, se umple rata, se adauga restul de legume si fructe peste rata si pe langa rata; se pune vasul la aparatul crock pot, se asaza capacul si se pozitioneaza aparatul la functia high pentru circa 5 ore. Se scoate vasul din aparat si se da la cuptor pentru circa 10 minute, la foc iute sa se rumeneasca.

Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rata umpluta cu mere, gutui, dovleac si cartofi la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Slow Cooking
Dulceata de pere la Crock Pot

Dulceata de pere la Crock Pot

Curata coaja, inlatura samburii si taie perele cubulete potrivite; Amesteca-le intr-un bol cu fresh-ul

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Slow Cooking
Confit de canard la slow cooker Crock-Pot

Confit de canard la slow cooker Crock-Pot

Spalam pulpele de rata si le asezam in vasul slow cooker-ului Crock-Pot. Rata mea a fost mare si

0 voturi    0 comentarii
6h
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

5h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -1 rata gotica
  • asa cam de 2 kg
  • -1 mar
  • -1 gutui
  • -o bucatica de dovleac
  • asa o felie potrivita
  • -1 cartof
  • -1 lingura sare
  • -1 lingurita rozmarin
  • -1 lingurita maghiran
  • -1 lingurita cimbrisor
  • -1 lingurita boia de ardei iute

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

199 voturi    43 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Slow Cooking

Mancare de fasole boabe cu cabanosi, la slow cooker Crock-Pot Mancare de fasole boabe cu cabanosi, la slow cooker Crock-Pot

Se spala fasolea in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte. A doua zi, se pun in vasul de la aparatul crock-pot urmatoarele:

2 voturi    3 comentarii
6h 10 min
Mancaruri cu carne
Placinta cu aroma de toamna Placinta cu aroma de toamna

Se separa galbenusurile de albusuri si se pun la robot doar albusurile cu putina sare si se mixeaza pana se fac spuma. Se pun galbenusurile

1 vot    3 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Chiftelute „orientale”, in sos rosu