autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Ravioli cu bacon

Autor: adrianamadalina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adrianamadalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
250 gr ravioli, 100 gr bacon, 100 gr ceapa rosie, 50 gr ketchup, 30 ml ulei de masline, 100 ml vin alb, 20 gr sare, 2 gr piper alb

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Pastele ravioli se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare, se fierb circa 8-10 minute, apoi se scurg de zeama si se tin la cald.
Intr-o tigaie cu ulei se caleste ceapa rosie taiata inele impreuna cu baconul taiat baghete fine, pana se rumenesc putin.
Peste ceapa si bacon se adauga ketchup-ul, se calesc impreuna, apoi se stinge totul cu vinul alb, se condimenteza dupa gust si se mai fierbe inca 5 minute.
Cand sosul este gata, se amesteca cu pastele fierte pana ce aceasta se imbraca in sos, apoi se servesc fierbinti, ornate dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu bacon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Macaroane cu carne

Macaroane cu carne

Punem intr i cratita ulei sa se incalzeasca si sotam ceapa, morcov si usturoi. Adaugam carnea tocata

0 voturi    0 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 250 gr ravioli
  • 100 gr bacon
  • 100 gr ceapa rosie
  • 50 gr ketchup
  • 30 ml ulei de masline
  • 100 ml vin alb
  • 20 gr sare
  • 2 gr piper alb

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Gnocchi gratinati