autor:

maria mihalache

» » Paste si pizza

Ravioli cu sos de smantana

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2012

Ingrediente
250 g Ravioli cu branza, 100-150 g cascaval, 100 g masline, 3oua, 75 ml vin alb, 150-200 g smantana, zeama de lamaie, sare,

Dificultate: Medie Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet si apoi se strecoara.Se pun intr-un vas.
Separat fierbem ouale ,tari.Dupa ce au fiert le curatam. Albusul se toaca marunt si se pune peste paste iar galbenusurile se paseaza cu ajutorul unei furculite si apoi se amesteca cu smantana, obtinandu-se astfel un sos.In acest sos se mai incorporeaza vinul,cateva picaturi zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Acest sos se adauga peste paste.Deasupra se rade cascavalul si se orneaza cu masline si patrunjel verde.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza

Pizza

Acum cateva zile am vazut la televizor un bucatar specializat pe pizza,mi-a placut tare mult cum

9 voturi    3 comentarii
50 min
Paste si pizza
Paine de casa

Paine de casa

Se paseaza cubul de drojdie si se adauga putina sare. Se amesteca pana ce se obtine un lichid omogen.

3 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013

    Ca de obicei...Felicitari pentru preparatul final si pentru prezentare...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 august 2012

    Apetisant, Medi, vreau portia asta!

Dificultate

Medie

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 250 g Ravioli cu branza
  • 100-150 g cascaval
  • 100 g masline
  • 3oua
  • 75 ml vin alb
  • 150-200 g smantana
  • zeama de lamaie
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

30 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

7 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

valentina ionita (Chef de cuisine)

Ca de obicei...Felicitari pentru preparatul final si pentru prezentare...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pizza cu sos de ciuperci si crema de branza